Plitvička jezera, obiteljski hotel s uhodanim poslovanjem - 500 m2

OPIS NEKRETNINE

Ne propustite priliku za investiciju! Prodaju se dvije kuće smještene u neposrednoj blizini Plitvičkih jezera. Okružene su borovom šumom, a nalaze se u mirnom, uređenom naselju. Ukupna površina stambenih objekata je 500 m2, a okružuje ih 1783 m2 okućnice. Nekretnine uspješno posluju kao mali obiteljski hotel s dugom tradicijom. Redovito su održavane, kategorizirane kao kuće i služe kao turistički smještaj više kategorije (4 zvjezdice).

Obje kuće se sastoje od prizemlja i kata. U jednoj je smješten restoran s 22 sjedeća mjesta, profesionalna kuhinja, toalet, predvorje i recepcija. U istom objektu, u prizemlju, je jedna stambena jedinica površine 70 m2. Sastoji se od kuhinje s prostranim dnevnim boravkom, dvije spavaće sobe i kupaonice. U vanjskom dijelu objekta je garažna jedinica u kojoj je i kotlovnica, ostava i vešeraj. Vanjsko stubište vodi do kata objekta gdje nalaze se četiri sobe, dvije dvokrevetne sobe s balkonom, jedna standardna dvokrevetna soba, te jedna jednokrevetna soba. Svaka soba ima vlastitu kupaonicu. Sobe su jednako opremljene i održavane. Na istoj etaži je i ostava. 

Druga kuća se sastoji od prizemlja u kojem je smješten prostrani radni prostor potreban za poslovanje. Na istoj etaži je još jedna kupaonica, kotlovnica, dodatna kuhinja i ostava. U ovom objektu su četiri sobe. Dvije su smještene u prizemlju, a svaka s vlastitom terasom i kupaonicom. Imaju izlaz na vrt i pogled na borovu šumu. Na katu objekta je foaje iz kojeg se pristupa u još dvije prostrane spavaće sobe. Obje imaju preko 30 m2, a osim spavaće sobe i kupaonice, imaju i  prostor za sjedenje. 

Sve sobe su kompletno opremljene visokokvalitetnim, ručno rađenim namještajem. Svi javni i gostinjski prostori u objektu imaju podove s tepihom. Sve sobe za goste imaju klima-uređaj, wi-fi internet, televizore s preko 400 programa, minibar, kuhalo za vodu i dr.

Posjed je uređen stazama, visokokvalitetnom rasvjetom i lijepim vrtom prekrivenim travnjacima, borovima, ukrasnim drvećem i grmljem. Ispred nekretnina je parking s osam parkirnih mjesta. Na posebnom dijelu posjeda, nalazi se vanjski prostor za odmor s vanjskim tušem, dva sunčališta i sjenicom u kojoj je smješten  jacuzzi za 5 osoba. Za potpunu privatnost taj dio je uređen gustom ogradom od čempresa visine preko 2 m.

Vlasništvo je uredno 1/1, s ucrtanim i upisanim objektima, te posjeduje sve potrebne dozvole. Nekretnine se prodaju potpuno opremljene sa svim namještajem i stvarima potrebnim za stanovanje i nastavak poslovanja. Za dodatne informacije, kontaktirajte nas na 099 393 6040.


 
INFORMACIJE O NEKRETNINI
ID nekretnine: 005-133 Vrsta nekretnine: Kuća
Status: Prodaja Mjesto: Rudanovac
Naselje: - Cijena: 430.000 €
Cijena (€/m2): 860 € Stambena površina (m2): 500
Okućnica (m2): 2283 Godina gradnje: 1990.
Broj spavaćih soba: 10 Broj kupaonica: 11

KONTAKTIRAJTE AGENTA

Marija Glavinović
+385 99 393 6040
marija@cnz.hr

POŠALJITE PORUKU

Pogledajte ponudu ostalih nekretnina na lokaciji Rudanovac

POGLEDAJ PONUDU