Zadar, Poluotok, komforni trosobni stan na Kalelargi

OPIS NEKRETNINE

Prodaje se prekrasan, komforan stan u centru starog dijela grada Zadra – Poluotoka. Stan se nalazi na četvrtom, ujedno i posljednjem katu zgrade te je jedini na tom katu, što ga čini iznimno jedinstvenim i jamči potpunu privatnost.

Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, zasebnog toaleta, kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka otvorenog koncepta, tri spavaće sobe te lijepe terase s pogledom na zvonik svete Stošije. Dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom te terasa su južno orijentirani, s velikom količinom dnevne svjetlosti, kao i jedna spavaća soba, a preostale dvije sobe orijentirane su na sjever te odvojene hodnikom od dnevnog dijela.

Evidentirana površina stana u zemljišnim knjigama iznosi 85,55 m2, ali stan ima stvarnu površinu od 99,95 m2 (sukladno izmjeri i tlocrtu ovlaštenog inženjera građevinarstva). Pripada mu i spremište u podrumu zgrade. Stan je od mora i zadarske rive udaljen samo 200-tinjak metara. Zgrada nema lift, ali je predana dokumentacija za ugradnju istog.

Izvrsna lokacija u samom srcu grada Zadra, grada najljepšeg zalaska sunca, prave riznice arheoloških postignuća i spomenika kulture te u neposrednoj blizini poznatih Morskih orgulja i Pozdrava Suncu.

Za više informacija i obilazak, kontaktirajte nas na 099 322 1514.

INFORMACIJE O NEKRETNINI
ID nekretnine: 004-649 Vrsta nekretnine: Stan
Status: Prodaja Mjesto: Zadar
Naselje: Poluotok Cijena: 415.000 €
Cijena (€/m2): 4.152 € Stambena površina (m2): 100
Okućnica (m2): - Godina gradnje: -
Broj spavaćih soba: 3 Broj kupaonica: -