STAMBENO POSLOVNA ZGRADA na VIRU !!!

Prodaje se velika STAMBENO-POSLOVNA GRAĐEVINA na Viru, vjerojatno jedna od najvećih na cijelom otoku, ako ne i najveća. Ukupne površina zgrade je 2,035m2, od čega je poslovni dio 735m2 te stambeni dio 1300m2.

 

Prizemlje zgrade je komplet u funkciji poslovnih prostora (površine 735m2) kao caffe bar, pedikerski salon, turistička agencija, željezarija, skladišni prostor/garaža i kotlovnica.


Stambeni prostori se projiciraju na katovima zgrade, pa tako se na Prvom katu nalaze tri velika četverosobna, potpuno namještena i opremljena stana, sve skupa na 487m2 tlocrtne površine etaže, dok na Drugom i trećem Katu građevine nalazi se nedovršeni 'roh-bau' stambeni prostori koji se mogu urediti prema željama novog vlasnika. U originalnim nacrtima, prostor Drugog kata zamišljen je kao 8 stambenih jedinica (apartmana) svaki s izlazom na balkon, dok je prostor Trećeg kata zamišljen kao 5 garsonijera sa još 3 jednosobna stana (apartmana).

 

Na uređenom posjedu građevine u površini od 3800m2 nalazi se organizirano preko 40 parkirališnih mjesta, što zadovoljava potrebama same građevine.


Sa navedenom građevinom su moguće razne varijante sa stavljanjem prostora u funkciju.        

Zgrada ima centralno grijanje na kruta goriva (lož ulje), ima dimnjake za instalacije peći na drva, te je u sve prostore u funkciji (stambene i poslovne) instalirane klima uređaji.  

 

Blizina trgovina, banke, pošte, vrtića i svih ostalih urbanih cjelina u neposrednoj blizini.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 001-130
Cijena: 1.300.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Vir
Naselje: Vir
Površina: 2035.00 m2
Površina zemljišta: 3800.00 m2
Godina izgradnje: 1997
Kat:
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: da
Energetski certifikat: B
Grijanje: centralno + peć + klime