Sveti Petar, kuća s apartmanima 50 m od plaže

Prodaje se samostojeća kuća katnica u Sv. Petru, smještena 50 m od mora i plaže.
Sastoji se od suterena, visokog prizemlja i kata. U suterenu su garaža (21 m2), konoba i dva spremišta ukupne površine 28 m2. Garaža je unutarnjim stepeništem povezana s ostalim etažama. Na visokom prizemlju je stan koji se sastoji od kuhinje, blagovaone, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kupaonice i WC-a. Jedna soba ima izlaz na lođu, a dnevni boravak izlaz na terasu od 10 m2 preko koje se može sići u dvorište s roštiljem i tušem. Na katu su dva jednosobna apartmana s terasama s kojih se pruža predivan pogled na more i otoke. Apartmani su klimatizirani i kompletno opremljeni, kategorizirani za iznajmljivanje. Uz garažu je još jedno parkirno mjesto u hladu vinove loze.
Kuća se nalazi u mirnom susjedstvu, u neposrednoj blizini plaže koju koriste samo stanari susjednih kuća tako da je ovo idealna prilika za veću obitelj ili one koji se žele baviti turizmom.
Sveti Petar je manje mjesto smješteno između Zadra i Biograda, sa svim sadržajima za ugodan odmor, a dovoljno blizu većih turističkih središta.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 006-262
Cijena: 380.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Sveti Petar
Naselje: Sveti Petar
Površina: 300.00 m2
Površina zemljišta: 400.00 m2
Godina izgradnje: 2002
Kat:
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: da
Energetski certifikat: C
Grijanje: klima uređaj