Biograd, Bure centar, dvoetažni trosobni stan

Prodaje se izuzetno komforni stan u poslovno-stambenoj zgradi u Biogradu na Moru. Stan je dvoetažni i nalazi se na drugom i trećem katu zgrade. Površina samog stana je 137,54 m2, a ukupna površina stana s terasama i lođama te spremištem u podzemnoj garaži iznosi 202,11 m2.

Na donjoj etaži su kuhinja, dnevni boravak, hodnik, WC i dvije velike terase ukupne površine 117 m2, od čega je 33 m2 natkrivena, a 84 m2 nenatkrivena terasa. Na gornjoj etaži su tri velike spavaće sobe (13 – 19 m2) i dvije kupaonice. Svaka soba ima izlaz na svoju lođu, a dvije lođe imaju pogled na zeleni krov zgrade koji pruža poseban ugođaj.
Stan ima energetski certifikat A+ i opremljen je prvoklasnim materijalima. Ima vrhunsku stolariju, protuprovalna vrata, videoportafon,  klimu i grijanje, ugrađene instalacije za internet. Prednost kupnje ovog stana je mogućnost izbora pločica, parketa i rasvjetnih tijela čime kupac može dobiti stan po svom ukusu. Zgrada ima 24-satno dežurstvo i pruža sve što je potrebno za ugodan život.
Pogodnost položaja ove zgrade je odlična prometna povezanost i lakoća priključka na Jadransku magistralu, a uz to i blizina centra grada i plaže do kojih se može doći za desetak minuta hoda.

Biograd na Moru je poznati turistički i nautički centar u samom središtu jadranske obale.
Leži na poluotoku okruženom modernim marinama i rivom s koje se pruža nezaboravan pogled na slikoviti Pašmanski kanal i otočiće koji su po njemu razasuti. Zanimljiv zemljopisni položaj u okružju nacionalnih parkova i parkova prirode te dugogodišnja turistička tradicija bitni su razlozi za odabir Biograda kao odredišta za zanimljiv i dinamičan godišnji odmor. Biograd je također i pravi grad za miran obiteljski život jer ima vrtić, osnovnu i srednju školu kao i sve ostale potrebne sadržaje.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 006-99
Cijena: 363.793 € (1.800 €/m2)
Mjesto: Biograd na Moru
Naselje: Biograd
Površina: 202.11 m2
Površina zemljišta: 0.00 m2
Godina izgradnje: 2011
Kat: 2
Pogled na more: ne
Parking: ne
Garaža: ne
Energetski certifikat: A+
Grijanje: sustav grijanja i klimatizacije