KUĆA 1. RED UZ MORE – MEKA DRAGA - KRUŠEVO!

Prodaje se kuća sa zemljištem na jedinstvenoj lokaciji u mjestu Meka Draga, Kruševo, svega 20m od mora i uređene pješčane plaže. Kuća je na zemljištu od 200m2 ima tri etaže (suteren + 2. kata) sa sve skupa 4 apartmana. Kuća ima tlocrtno 86m2 odnosno cca 210m2 ukupne stambene površine.

Kuća je komplet renovirana 2017.god. 

 

Svaki stan/apartman funkcionira neovisno i ima ulaz sa vanjske strane, te ima svoje natkrivene terase. Na etaži suterena imamo jedan manji apartman sa dodatnim prostorijama za ostavu. Na etaži 1. kata nalazi se jedan veliki apartman koji se pruža preko cijele etaže i ima 3 spavaće sobe. Na 2. katu nalaze se dva manja apartmana sa dvije manje spavaće sobe i svaki sa velikom natkrivenom terasom. U posjedu se nalazi natkrivena terasa sa kominom (roštiljom) te bazenom.

 

Građevina ima pravomoćno rješenje o izvedenom stanju te je kompletna dokumentacija uredna.

 

Meka Draga je naselje unutar Kruševa - predjela grada Obrovca, smješteno na samom ušću rijeke Zrmanje. Zavučeno u zaljevu novigradskog mora, čini mjesto jako atraktivnim te idealnim mjestom za odmor i opuštanje. Neposredna blizina Nacionalnih parkova Paklenice i Parka Prirode Velebit i ušća Zrmanje su na svega 10tak min automobilom.

 

CIJENA; 315,000 EUR

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 001-102
Cijena: 315.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Kruševo
Naselje: Meka Draga
Površina: 210.00 m2
Površina zemljišta: 120.00 m2
Godina izgradnje:
Kat:
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: