PRVI RED DO MORA!Banj, Pašman, građevinsko zemljište s projektom

Prodaje se građevinsko zemljište u naselju Banj na otoku Pašmanu, prvi red do mora! Ukupna površina iznosi 1590 m2, a teren je ravan i relativno pravilnog oblika.

Nalazi se u izgrađenom dijelu građevinskog područja naselja. Velika površina zemljišta pruža brojne mogućnosti izgradnje, u vidu obiteljske kuće ili nekretnine za odmor sa dodatnim sadržajima te zgrade s apartmanima.

Na zemljištu je planirana izgradnja kuće sa tri stana, za što je izrađen i idejni projekt. U prizemlju građevine planirana su dva apartmana, jedan jednosobni i jedan dvosobni. Unutarnjim stubištem dolazi se na kat gdje se nalazi stan sa tri spavaće sobe, kupaonicom, praonicom, zasebnim wc-om te dnevnim boravkom, blagovaonicom i kuhinjom sa izlazom na terasu s pogledom na more.

U ovoj zoni je dozvoljena izgradnja stambene zgrade tipa A, sa maksimalno 3 stana, uz koeficijent izgrađenosti od 0,35 i ukupni koeficijent iskoristivosti od 1,6 te stambene zgrade tipa B, sa maksimalno 4 stana, uz koeficijent izgrađenosti od 0,35 i ukupni koeficijent iskoristivosti od čak 1,8.

Lokacija je izvrsna, u neposrednoj blizini obale i s prekrasnim otvorenim pogledom na Pašmanski kanal. Na udaljenosti od svega nekoliko koraka nalazi se centar naselja sa svim potrebnim sadržajima za ugodan život i odmor!

Mjesto Banj naselje je na otoku Pašmanu, smještenom u zadarskom arhipelagu koji oduševljava jednostavnom ljepotom krajolika, a okružen je kristalno čistim morem. S Biogradom i sa Zadrom otok vežu redovne trajektne linije. Predivan krajolik ovog otoka sadrži mnoge vrste ljekovitog i aromatičnog bilja, vinograde, polja i maslinike, kao i brojne pješčane i šljunčane plaže. Stoga je pravi izbor za sve željne odmora od svakodnevice.

Za sve informacije i obilazak, kontaktirajte nas na 099 322 1514.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-486
Cijena: 499.999 € (0 €/m2)
Mjesto: Banj
Naselje: Banj
Površina: 1590.00 m2
Površina zemljišta: 0.00 m2
Godina izgradnje:
Kat:
Pogled na more: da
Parking: ne
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: