Pakoštane, autohtona kamena kuća sa tri apartmana, 50 m od mora

Prodaje se autohtona kamena kuća u centru Pakoštana, sa tri kategorizirana apartmana, sagrađena na zemljištu ukupne površine 447 m2. Kuća je kompletno obnovljena,  sve osim originalnih vanjskih kamenih zidova je potpuno novo.

Sastoji se od prizemlja, 1.kata i potkrovlja. U prizemlju se nalazi trosoban apartman veličine 55 m2 sa terasom od 70 m2 te spremištem od 5m2. Na prvom katu i potkrovlju nalaze se dva dvoetažna apartmana, svaki po 55 m2 te terasom od 70 m2. Sa terasa se pruža lijepi pogled na more.

Dvorište i vrt su uređeni mediteranskim biljem i maslinama te prostorom za parking. Lokacija je izvrsna, u samom centru naselja te u blizini svih sadržaja, a najbliža plaža nalazi se na udaljenosti od svega 50metara. Apartmani su već uhodani u turističkoj djelatnosti, s popunjenošću od 6 mjeseci godišnje. Po želji kupca, moguće je nastaviti oglašavanje preko iste turističke agencije.

Pakoštane je malo dalmatinsko mjesto smješteno u samom središtu jadranske obale i jedinstvenom položaju između mora i Vranskog jezera. Okruženo je sa čak 5 nacionalnih parkova (Paklenica, Kornati, Plitvička jezera, Slapovi Krke, Sjeverni Velebit). Upravo su oni impresivno okruženje koji pružaju izuzetnu pogodnost i nude bezbroj mogućnosti za svakog. Neposredna blizina zadarske i splitske zračne luke omogućuje brz dolazak na ovo područje koje je dobro povezano s europskom cestovnom mrežom i redovitim trajektnim linijama. 


 

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-478
Cijena: 500.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Pakoštane
Naselje: Pakoštane
Površina: 220.00 m2
Površina zemljišta: 447.00 m2
Godina izgradnje:
Kat:
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: