Borik, 2-sobni stan s vrtom, luksuzna novogradnja, lift, garaža, TOP LOKACIJA!

Projekt luksuzne novogradnje na atraktivnoj lokaciji na Boriku, smješten u neposrednoj blizini svih važnijih sadržaja, te obuhvaća tri stambena objekta s ukupno 36 stanova različitih površina i rasporeda te podzemnom garažom. Blizina trgovina, kafića, restorana, vrtića, škola te pješačka udaljenosti od prvih plaža, centra grada i šetnica, čine ovaj projekt idealnim izborom za življenje, kako u ljetnim mjesecima, tako i tijekom cijele godine.

Sve tri zgrade, svaka sa po 12 stambenih jedinica, opremljene su dizalom koje međusobno povezuje sve etaže. Nosivi sustav građevina u cijelosti se sastoji od armirano betonske konstrukcije, dok se pregradni zidovi između stanova izvode u debljini 16-20 cm. Pregradni zidovi unutar stanova biti će izvedeni gips kartonskim oblogama dvostruke debljine. Najkvalitetniji materijali i ugrađena oprema činiti će svaku od jedinica izuzetno ugodnom za življenje, ali i kvalitetnih rješenjem za održavanjem vrijednosti uloženog. Fasadna obloga predviđena je s termoizolacijom debljine 10 cm, a vanjska stolarija vrhunske kvalitete, s troslojnim staklom, biti će izvedena s aluminijskim roletama na elektropogon. Svi stanovi opremiti će se visokokvalitetnim multisplit sustavima grijanja i hlađenja za maksimalnu udobnost i energetsku učinkovitost. Moderne i komforne stanove u ovom projektu odlikuju funkcionalni rasporedi, a prvoklasna keramika, parketi te ostala oprema renomiranih svjetskih proizvođača čine ovaj projekt vrhunskim odabirom te kvalitetom stanovanja na jedinstvenoj lokaciji.

Stan oznake APR – S3, nalazi se na prizemlju zgrade, a sastoji se od hodnika, kupaonice, dvije spavaće sobe, te kuhinje i blagovaonice s dnevnim boravkom i izlazom na prostranu terasu. Stanu pripada vrt površine 19,60 m2, parkirno mjesto u garaži, vanjsko parkirno mjesto i ostava. Ukupna korisna površina stana i pripadaka iznosi 125,25 m2, a korisna vrijednost površina iznosi 79,34 m2.

U prizemlju ovog objekta, oznake A, dostupni su i sljedeći stanovi s vrtom:

APR – S1 –  dvosobni s vrtom – ukupne površine 117,43 m2 – 210.000 EUR

APR – S4 –  dvosobni s vrtom – ukupne površine 244,11 m2 – 230.000 EUR

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-467
Cijena: 200.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Zadar
Naselje: Borik
Površina: 79.34 m2
Površina zemljišta: 19.60 m2
Godina izgradnje: 2021
Kat: Prizemlje
Pogled na more: ne
Parking: da
Garaža: da
Energetski certifikat: -
Grijanje: