Paljuv, obiteljska kuća na velikoj okućnici

Prodaje se obiteljska kuća visoka prizemnica u naselju Paljuv, u blizini Novigrada. Kuća je izgrađena na zemljištu površine 1000 m2, a stambena površina iznosi 150 m2. Na donjoj etaži nalazi se podrum i nekoliko prostorija u funkciji spremišta i ljetne kuhinje. Na visokom prizemlju smješten je dvosobni stan koji se sastoji od ulaznog hodnika, dvije spavaće sobe, kupaonice, spremišta te kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka u sklopu otvorenog prostora. Iz kuhinje i blagovaonice izlazi se na nenatkrivenu terasu. Na velikoj okućnici nalazi se i pomoćni objekt u kojem je smještena i kupaonica. Prostrana okućnica pruža brojne mogućnosti uređenja, izgradnje bazena i dodatnih sadržaja, a kuća ima odličan potencijal za prenamjenu u kuću za odmor.

U susjedstvu se nalaze uglavnom obiteljske kuće te kuće za odmor s bazenima, ugodno je i mirno, a more je udaljeno svega 1 km.

Novigrad je pitoreskni gradić koji se nalazi na obali Novigradskog mora u strmom zaljevu. Od grada Zadra udaljen je svega 30ak kilometara. Sastavni dio Općine Novigrad su naselja Novigrad, Paljuv i Pridraga.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-431
Cijena: 165.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Paljuv
Naselje: Paljuv
Površina: 150.00 m2
Površina zemljišta: 1000.00 m2
Godina izgradnje:
Kat:
Pogled na more: ne
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: