TOP PRILIKA! Biograd na Moru, kuća u nizu, dva apartmana - 70 m od mora!

Biograd na Moru, prodaje se kuća u nizu s dva apartmana. Nalazi se 70m od mora u centru grada. Sastoji se od prizemlja i kata.
Na prizemlju se nalazi studio apartman površine 28,64m2 i sastoji se od kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka koji je ujedno i spavaći dio, kupaonice i terase.

Na katu se nalazi jednosobni apartman površine 28,90m2, a sastoji se od kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka, spavaće sobe, kupaonice te terase.

Ugrađena je nova vanjska i unutarnja stolarija, a zidovi su kvalitetno izolirani toplinskom izolacijom – stiroporom debljine 8 cm. 2019. godine uvedena je i nova vodovodna infrastruktura, a kuća je priključena i na gradsku kanalizaciju.

Odlična lokacija čini ovu nekretninu izvrsnim odabirom za odmor ili za bavljenje turizmom jer se u  blizini nalaze trgovine, restorane, hoteli, plaža itd.

Biograd na Moru, grad i luka, smješten je 28 km južno od Zadra. Zahvaljujući svom položaju na najrazvedenijem dijelu hrvatske obale Jadrana, ovo područje pruža izvrsne mogućnosti za nautički turizam i plovidbu kao malo koji dio Sredozemlja. U neposrednoj blizini nalaze se tri Nacionalna parka: Paklenica, Kornatski arhipelag i Krka, kao i Parkovi prirode Telaščica i Vransko jezero. Osim po svojem kulturnom i povijesnom naslijeđu, Biograd je također poznat po lijepim plažama, slikovitim uvalama i raznim smještajnim pogodnostima. U gradu postoji mnogo restorana s ponudom specijaliteta domaće i međunarodne kuhinje, a tijekom turističke sezone pruža raznoliku ponudu kulturnih i zabavnih programa te sportskih događanja.

Za više informacija, molimo zvati na 099 322 1514.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-426
Cijena: 120.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Biograd na Moru
Naselje: Biograd na Moru
Površina: 57.54 m2
Površina zemljišta: 0.00 m2
Godina izgradnje:
Kat: 1
Pogled na more: ne
Parking: ne
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: