Gornji Karin - kamena kuća katnica s dva stana

U Gornjem Karinu prodaje se kamena kuća katnica. Nalazi se na glavnoj cesti prema moru (100 m od mora).  Na svakoj je etaži jedan komforni stan. Stan u prizemlju je namješteni stan, a sastoji se od hodnika, tri sobe, kuhinje, kupaonice i natkrivene terase. Kuhinja i jedna soba imaju izlaz na terasu. Na katu je nenamješteni stan koji pred ulazom ima veliku nenatkrivenu terasu, a sastoji se od hodnika, kupaonice, kuhinje,  četiri sobe i natkrivene terase s pogledom na more.
Ispod stepeništa se može urediti ostava. U kući je garaža, a u ograđenom dvorištu ima mjesta za parkiranje još šest automobila.
Brojila struje i vode su odvojena. kuća je od mora udaljena niti 100 m.
Karin je mjesto smješteno u mirnom i čistom zaljevu – Karinskom moru, gdje se miješaju mediteranska i kontinentalna klima, a zrak je izuzetno svjež i čist. U široj okolici Karina nalaze se Zadar (30 km), kanjon Zrmanje (10 km), Nacionalni park Paklenica (40 km), Nacionalni park Krka (50 km), Manastir Krupa i izvor istoimene rijeke (30 km). U Karinu su pošta, osnovna škola, trgovine, ugostiteljski objekti. Mjesto je ugodno kako za odmor, tako i za miran svakodnevni život.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 006-47
Cijena: 189.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Gornji Karin
Naselje: Gornji Karin
Površina: 275.00 m2
Površina zemljišta: 330.00 m2
Godina izgradnje: 1988
Kat: 1
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: da
Energetski certifikat: D
Grijanje: peć na drva