Biograd - kuća dvokatnica za turizam u centru Biograda - SNIŽENO

PRILIKA! - Prodaje se kuća u centru Biograda na Moru. Ima tri etaže i namijenjena je turističkom iznajmljivanju. U prizemlju je komforni stan (73,77 m2) koji se sastoji od dnevnog boravka i blagovaone, kuhinje, dvije spavaće sobe i kupaonice, a do njega je jednosobni apartman (26,64 m2). U prizemlju je i kotlovnica za centralno grijanje. Iz stana se izlazi na stepenište za gornje etaže, a kuća također ima i poseban ulaz na kat. Na prvom katu je pet klimatiziranih soba s balkonima, a svaka ima kupaonicu, TV i hladnjak. Na drugom katu (u potkrovlju) su tri sobe s kupaonicama i balkonom te veći apartman sa spavaćom sobom, dnevnim boravkom, kuhinjom i kupaonicom. Svi apartmani i sobe su potpuno namještene i opremljene i mogu se iznajmljivati cijele godine.
Kuća ima centralno grijanje na pelete (također i na lož ulje), uz mogućnost grijanja i na drva. Voda se zagrijava solarnim sustavom. Sva vanjska stolarija je PVC, a unutarnja od kvalitetne borove građe.
Kuća se nalazi se u samom centru Biograda, desetak metara udaljena od glavne ulice, a pet minuta pješke od gradskih plaža.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 006-43
Cijena: 550.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Biograd na Moru
Naselje: Biograd
Površina: 480.00 m2
Površina zemljišta: 248.00 m2
Godina izgradnje: 1987
Kat:
Pogled na more: da
Parking: ne
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: centralno grijanje na pelete i lož ulje, klima uređaj