ODLIČNA LOKACIJA! Relja, vrlo komforni trosobni stan sa tri garaže - 114 m2

Prodaje se vrlo komforni trosobni stan u novijoj (2005.) stambeno poslovnoj zgradi na Relji. Stan se nalazi na drugom katu zgrade (koja imalift) i ima ukupno 114 m2 korisne stambene površine. Stan se sastoji od hodnika, kuhinje s blagovaonicom i dnevnom sobom, terase, predsoblja, tri spavaće sobe, kupaonice i odvojenog toaleta. Južna orijentacija stana pridodaje većoj rasvjeti u toku dana. Stan je u potpunosti namješten i uređen kvalitenim namještanjem i uređajima, koji ostaju u cijeni stana.

Zgrada je vrlo dobro održavana te ima izvrsnu zvučnu i toplinsku izolaciju, a grijanje i hlađenje unutar stana je osigurano inverter klima jedinicama. Stanu pripadaju i tri garaže u podrumu zgrade. Od tri garaže jedna je manja (zatvorena), a druge dvije skupa čine duplu garažu (s mogućnošću zatvaranja).

Stan se nalazi na odličnoj lokaciji kako za odmor tako i za život tokom cijele godine. U krugu 50-100 m od stana se nalaze autobusna stanica, trgovine i trgovački centar, tržnica, lijekarna, banke, kafići i restorani te ostali zabavni sadržaji. Samo 10 minuta laganog hoda dijeli ga od centra grada, a more je na samo 700 m od lokacije stana. Zbog svih katakteristika idealan je za svakodnevni život ali i turistički te dugotrajni najam.

CIJENA: 299.000 EUR

 

 

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 003-310
Cijena: 299.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Zadar
Naselje: Relja
Površina: 114.00 m2
Površina zemljišta: 0.00 m2
Godina izgradnje: 2005.
Kat: 2.
Pogled na more: ne
Parking: ne
Garaža: da
Energetski certifikat: -
Grijanje: inverter klima uređaji