Kuća s bazenom i tradicionalnom dalmatinskom konobom, drugi red do mora - Otok Iž

Prodaje se vila s tri stambene jedinice, konobom i bazenom na otoku Ižu, mjesto Mali Iž. Kuća je izgrađena na parceli površine 555 m2, a sastoji se od prizemlja, kata i potkrovlja.

Prizemlje sadrži hodnik, spavaću sobu, kupaonicu, dva toaleta, kuhinju, spremište, te blagovaonicu s dnevnim boravkom, ukupne stambene površine cca 100 m2.

Na katu se nalaze dvije odvojene stambene jedinice od kojih svaka sadrži hodnik, dnevni boravak, dvije spavaće sobe, kupaonicu i terasu.
U potkrovlju se nalazi tavanski prostor sveukupne površine 21 m2.

U sklopu ove vile, okružene vrtom i kamenim zidovima, nalazi se i tradicionalna dalmatinska kamena konoba opremljena kominom te sadržajima za biljar i pikado, a u dvorištu se nalazi vanjski bazen s ležaljkama, sauna i jacuzzi te vanjski komin.

Vila se nalazi u drugom redu od mora, na samo 30-ak metara od plaže, a od uvale Knež najbliže trgovine i restorana udaljena je otprilike 300 metara.
Ova vila broji već nekoliko uspješnih sezona u turizmu, te svake godine nosi znatan prihod vlasnicima, što je čini vrhunskom investicijom!

Vila je udaljena 15-ak min pješice od brodske luke iz koje polazi putnički brod do grada Zadra i obližnjih otoka  te na otprilike 1,5 km od trajektne luke Bršanj, iz koje također polazi trajektne linije do spomenutih odredišta.


O lokaciji:
Iž je otok u Srednjem kanalu između Ugljana i Dugog otoka okružen s desetak otočića. Na otoku se nalaze dva naselja, Veli i Mali Iž.
Mali Iž smješten je na južnom dijelu otoka, a čine ga više raštrkanih zaseoka - Porovac, Knež, Makovac, Komoševa i Muće. Knež i Komoševa su lučice, dok su ostali zaseoci smješteni na oko deset minuta hoda od mora.
Mali Iž je savršena destinacija za miran odmor daleko do turističke vreve. Kako se oko otoka nalazi desetak manjih otočića i hridi, nautičari i ljubitelji ronjenja imat će dovoljno lokacija za istraživanje, a s Iža se mnogi upućuju do Nacionalnog parka Kornati.
 

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-89
Cijena: 529.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Otok Iž
Naselje: Mali Iž (Knež)
Površina: 300.00 m2
Površina zemljišta: 555.00 m2
Godina izgradnje: 1987, adaptirano 2015
Kat:
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: Klima uređaj