Otok Ugljan, Muline, nova luksuzna obiteljska katnica s bazenom

Prodaje se novoizgrađena luksuzna obiteljska katnica s bazenom u naselju Muline na otoku Ugljanu. Sastoji se od prizemlja i kata, ukupne neto stambene površine 251 m2. Izgrađena je na zemljištu od gotovo 700 m2. Na prizemlju se nalazi hodnik, praonica rublja i toalet, veliki dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, iz kojeg se izlazi na natkrivenu terasu. Unutarnje stepenište vodi na kat gdje se nalaze se tri velike spavaće sobe s garderobom, vlastitim kupaonicama i natkrivenim terasama. Na katu se nalazi i prostor predviđen za fitnes, saunu i opuštanje.

Kuća ima svu potrebnu infrastrukturu, a građena je sa prvoklasnim materijalima i izolacijama. Klimatizirana je, a u svim prostorijama je instalirano i podno grijanje.

Uz vilu je izgrađen bazen dimenzija 4x8m. U dvorištu se nalazi manji pomoćni objekt s ugrađenim roštiljem, spremištem i toaletom. Okućnica je uređena travom i mediteranskim biljem, a cijeli posjed je ograđen ogradom. Lokacija kuće je mirna, u okruženju borove šume, a od mora je udaljena svega 200- tinjak metara.

Ugljan je najbliži i najizgrađeniji otok zadarskog arhipelaga, nasuprot grada Zadra. Povezan je brojnim trajektnim i katamaranskim linijama čija vožnja traje oko 20 minuta. Na otoku se nalaze restorani, trgovine, škole, marine, ljekarne, Hitna pomoć, itd., što ga čini odličnim odabirom kako za život, tako i za odmor.

Prilikom kupnje ove nekretnine kupac je oslobođen plaćanja poreza na promet nekretninama!

Za više informacija, molimo zvati na 099 322 1514.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-373
Cijena: 650.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Ugljan
Naselje: Muline
Površina: 251.00 m2
Površina zemljišta: 688.00 m2
Godina izgradnje: 2018
Kat: 1
Pogled na more: ne
Parking: ne
Garaža: ne
Energetski certifikat: A
Grijanje: