Biograd na Moru, katnica na odličnoj lokaciji - centar grada, 350 m2

Prodaje se obiteljska kuća katnica u centru Biograda na Moru, izgrađena na zemljištu od 700 m2. Kuća se sastoji od prizemlja, kata i podruma, a ukupna površina iznosi oko 350 m2. Prizemlje i kat imaju odvojene ulaze. Na prizemlju se nalazi stan koji se sastoji od hodnika, kupaonice, odvojenog wc-a, tri velike spavaće sobe, jedne male sobe te kuhinje i blagovaonice.

Unutarnje stubište vodi na kat gdje se nalazi stan sa tri spavaće sobe, kupaonicom, wc-om, te kuhinjom, blagovaonicom i dnevnim boravkom u sklopu jednog otvorenog prostora. Balkoni soba te terasa povezana s dnevnim boravkom imaju lijepi pogled na more.

Na zemljištu se nalazi i garaža površine 30 m2.

Kuća je useljiva, ali su joj potrebna određena ulaganja. Lokacija je odlična za život jer se nalazi u samom centru, ali i za turističke svrhe zbog blizine svih trgovina, restorana, hotela, mora, nautičke marine, a i jer kuća pruža brojne mogućnosti prenamjene, kao i prostrana okućnica.

Biograd na Moru, grad i luka, smješten je 28 km južno od Zadra. Zahvaljujući svom položaju na najrazvedenijem dijelu hrvatske obale Jadrana, ovo područje pruža izvrsne mogućnosti za nautički turizam i plovidbu kao malo koji dio Sredozemlja. U neposrednoj blizini nalaze se tri Nacionalna parka: Paklenica, Kornatski arhipelag i Krka, kao i Parkovi prirode Telaščica i Vransko jezero. Osim po svojem kulturnom i povijesnom naslijeđu, Biograd je također poznat po lijepim plažama, slikovitim uvalama i raznim smještajnim pogodnostima. U gradu postoji mnogo restorana s ponudom specijaliteta domaće i međunarodne kuhinje, a tijekom turističke sezone pruža raznoliku ponudu kulturnih i zabavnih programa te sportskih događanja.

Za više informacija, molimo zvati na 099 322 1514.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-352
Cijena: 350.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Biograd na Moru
Naselje: Biograd na Moru
Površina: 350.00 m2
Površina zemljišta: 700.00 m2
Godina izgradnje:
Kat: 1
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: da
Energetski certifikat: -
Grijanje: Električne grijalice