Biograd, prizemnica 80 m od mora, planirana izgradnja dviju vila

Prodaje se kuća u Biogradu, tlocrtne površine 150 m², smještena na zemljištu ukupne površine 820 m².

Na terenu je planirana izgradnja dviju vila s bazenima.

Jedna vila gradit će se na mjestu sadašnje prizemnice - imat će dva kata i dvije stambene jedinice. U prizemlju će biti stan s jednom spavaćom sobom i velikom terasom. Na prvom i drugom katu bit će dvoetažni stan – na donjoj etaži su kuhinja s blagovaonom i dnevnim boravkom, jedna soba, kupaonica i terasa, a na drugoj etaži dvije spavaće sobe s kupaonicama te izlazom na terasu s pogledom na Biograd i more. U dvorištu će biti bazen od 50 m².

Druga vila bit će malo bliže moru, s podrumom, prizemljem i katom, odnosno s jednim dvoetažnim stanom. U podrumu je planirano uređenje dvorane za fitness te sauna i jacuzzi. U prizemlju su kuhinja s dnevnim boravkom i blagovaonicom, kupaonica i terasa, a na katu tri sobe s kupaonicama i izlazom na natkrivenu terasu s pogledom na more. I ova vila imat će u dvorištu bazen od 50 m².

Vlasnik posjeduje pravomoćne građevinske dozvole za gradnju obaju vila. Plaćeni su svi komunalni doprinosi i moguć je početak gradnje.

Zemljište se nalazi u neposrednoj blizini mora i uređene plaže, a svega nekoliko minuta vožnje do centra. Izvrsno je prometno pristupačno što je u ljetnim mjesecima bitna prednost.

Za više informacija, molimo zvati na 099 325 2763.

 

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 006-746
Cijena: 560.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Biograd na Moru
Naselje: Biograd na Moru
Površina: 150.00 m2
Površina zemljišta: 820.00 m2
Godina izgradnje:
Kat: prizemlje
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: