Sukošan, novoizgrađena prizemnica s bazenom

Prodaje se novoizgrađena samostojeća kuća prizemnica s bazenom moderne arhitekture u Sukošanu. Površina kuće iznosi 70 m2, a izgrađena je na zemljištu površine 379 m2.
Kuća se sastoji od ulaznog prostora, dvije spavaće sobe, kupaonice, kuhinje sa blagovaonicom i dnevnim boravkom iz kojeg se izlazi na komfornu natkrivenu i ostakljenu terasu. Terasa ima izlaz na bazen i sunčalište. U prednjem dijelu popločanog dvorišta smješten je bazen dimenzija 3x6m, sve okruženo ogradnim zidom i zelenilom. Kuća je opremljena kvalitetnim materijalima, a stolarija je od pvc materijala, zaštićena roletama na električno upravljanje.
Mirna i rezidencijalna lokacija, a udaljenost od mora je oko 600 m.

Sukošan je naselje smješteno u prostranom zaljevu Zlatna luka, Jadranskom magistralom 7km jugoistočno od Zadra. Danas je sjedište općine Sukošan, kojoj pripadaju i mjesta Debeljak,Glavica i Gorica. Samo mjesto broji oko 3000 stanovnika. Sukošan ima dječji vrtić, osnovnu školu s novoopremljenom sportskom dvoranom, ambulante opće i zubne prakse, te sve ostalo što ga čini mjestom ugodnim za život tijekom cijele godine, a mnogi su ga prepoznali i kao mjesto idealno za odmor.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-328
Cijena: 195.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Sukošan
Naselje: Sukošan
Površina: 70.00 m2
Površina zemljišta: 379.00 m2
Godina izgradnje: 2018
Kat:
Pogled na more: ne
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: Klima uređaj