Branimirova obala, višenamjenski dvoetažni poslovni prostor na vrlo prometnoj lokaciji – 80,94 m2

Prodaje se poslovni prostor od 80,94 m2 smješten na vrlo frekventnoj lokaciji na Branimirovoj obali, na relaciji između Voštarnice i Relje. Poslovni prostor je dvoetažan i višenamjenskog karaktera, izložbeno-prodajnog, uredskog, servisnog ili ugostiteljskog karaktera. Prostor je smješten u prizemlju stambeno-poslovne zgrade s dugom tradicijom poslovanja. U blizini se nalaze lijekarna, banke, vrtić, osnovna i srednje škole, ugostiteljski objekti te par trgovina raznih namjena.

U prizemlju se uz prodajni odnosno uslužni prostor nalazi i manji skladišni prostor te 2 sanitarna čvora, dok se na katu uz prodajni odnosno uslužni prostor nalaze kuhinja i jedan sanitarni čvor. Cijeli gornji kat trenutno se koristi u stambene svrhe te je uređen u stan. Zbog staklenih stijena i brojnih prozora te južne orijentiranosti prostor je odlično osvijetljen tokom dana. Ispred prostora postoji nenatkrivena terasa izvan navedene površine prostora koja se isto može koristiti.

Za potencijalnog kupca pružaju se višenamjenske mogućnosti korištenja prostora i rasporeda istog.

Parkirna i garažna mjesta se nalaze u blizini i uvijek su dostupna. Poslovnom prostoru se može pristupiti sa dvije strane – sa glavne i sa sporedne prometnice.

Dokumentacija uredna!

CIJENA: 240.000 EUR

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 003-186
Cijena: 240.000 € (2.965 €/m2)
Mjesto: Zadar
Naselje: Branimirova obala
Površina: 80.00 m2
Površina zemljišta: 0.00 m2
Godina izgradnje: 1970.-ih
Kat: prizemlje/ground floor + 1
Pogled na more: ne
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: