INVESTICIJSKA PRILIKA! Diklo, dvije kuće s 5 stanova, samo 230 m od mora

Prodaju se dvije kuće katnice na gotovo 3.000 m2 zemljišta u elitnijem dijelu grada Zadra – Diklu. Kuće su smještene u blizini glavne prometnice, a nedaleko od svih potrebnih sadržaja i samo 230 m od mora i poznate gradske plaže Diklo.

Prva kuća je smještena bliže cesti, ima 150 m2, a čine ju dvije stambene jedinice. Stanovi su sličnog rasporeda a odvojeni unutarnjim stepeništem. Čine ih čine prostrani hodinik, kuhinja s blagovaonicom i dnevnom sobom, kupaonica te dvije spavaće sobe i terase s pogledom na more.

Druga kuća se nalazi malo iznad prve i garantira mir i tišinu, te uživanje u krajoliku. Ova katnica ima 162 m2, a čine ju tri stambene jedinice s vlastitim odvojenim ulazima. U visokom prizemlju se nalaze dva stana, a na katu treći. Prvi stan u visokom prizemlju se sastoji od kuhinje s dnevnom sobom i blagovaonicom, kupaonice, te dvije spavaće sobe i natkrivene terase. Drugi stan u visokom prizemlju se sastoji od kuhinje s dnevnom sobom i blagovaonicom, kupaonice, te jedne spavaće sobe i natkrivene terase. Prema stanu na katu vodi vanjsko stepenište. Stan na katu čini velika natkrivena terasa s pogledom na more, vrlo prostrana kuhinja s dnevnom sobom i blagovaonicom, hodnik, kupaonica, odvojeni toalet, te tri spavaće sobe.

Kuće su sagrađene na okućnici od 2.928 m2 te se na njoj nalaze osiguran parking za više od 10 vozila, zajednički roštilj, igraonica za djecu, maslinik s otprilike 50-ak stabala maslina te voćnjak i kvalitetan vinograd.

Kuće su kategorizirane za turizam i aktivno sudjeluju u turističkoj sezoni već zadnjih par godina. Novi vlasnik ima mogućnost preuzimanja kategorizacije, postojeće odlične ocjene te svih preostalih klijenata za nadolazeću sezonu.

Dokumentacija uredna! 

 

CIJENA: 620.000 EUR

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 003-153
Cijena: 620.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Zadar
Naselje: Diklo
Površina: 312.00 m2
Površina zemljišta: 2928.00 m2
Godina izgradnje:
Kat:
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: