Turanj, trosobni dvoetažni apartman u drugom redu do mora, 125,40 m2

Prodaje se dvoetažni trosobni apartman u Turnju oznake A3, ukupne površine 125,40 m2. Smješten je na prvom katu novoizgrađene zgrade, a sastoji se od hodnika, kuhinje i blagovaonice, dnevnog boravka, dvije terase, dvije kupaonice te tri spavaće sobe. Koncipiran je na način da bi se jednostavnim pregrađivanjem mogla dobiti dvije odvojene stambene jedinice, jedna dvosobna i jedna jednosobna. The apartment comes with a parking space.

Zgrada se nalazi u drugom redu do mora, udaljena samo par koraka od „lungomare“ šetnice i plaže s kristalno čistim morem.

Turanj je turističko mjesto spojeno šetnicom „Lungo mare“ sa središtem Sv. Filip i Jakovom. Upravo blizina većih središta čini ga atraktivnim mjestom koje je dovoljno blizu a opet sasvim dovoljno udaljeno od vreve i gužve. Mjesto se prostire uz 4 km duge obale, smješteno u Pašmanskom kanalu okružen malim arhipelagom sa 16 otočića.

Šarm ovoj obali daje mnoštvo „mulića“ koji pružaju sigurno privezište malenim brodicama. S obale se pruža neodoljiv pogled na jedini naseljeni otok u arhipelagu, otok Babac, udaljen svega 1 nautičku milju od Turnja.

Za više informacija, molimo zvati na 099 322 1514.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-215
Cijena: 250.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Turanj
Naselje: Turanj
Površina: 125.00 m2
Površina zemljišta: 0.00 m2
Godina izgradnje: 2015
Kat: 1
Pogled na more: ne
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: