​​​​​​​Voštarnica, poslovni prostor na vrlo frekventnoj lokaciji – po želji 82, 102 ili 123 m2

Daje se u duži najam poslovni prostor smješten na vrlo frekventnoj lokaciji na Voštarnici. Poslovni prostor je višenamjenskog karaktera, dvoetažan, izložbeno-prodajnog, uredsko-skladišnog odnosno servisnog karaktera, raspona veličine po želji najmoprimca od 82.14, 102.66 ili 123.4 m2. Prostor je smješten u prizemlju stambeno-poslovne zgrade s tradicijom poslovanja preko 10 godina. U blizini se nalaze ljekarne, banke, vrtić, osnovne i srednje škole, te par prehrambenih trgovina. U prizemlju se uz prodajni odnosno uslužni prostor nalazi i manji skladišni prostor te 3 sanitarna čvora, te natkrivena terasa izvan navedene površine prostora koja se može koristiti. Suteren čini jedan veliki prodajni/uslužni prostor koji ima mogućnost spajanja na jedan dodatni prodajni odnosno skladišni prostor (po želji jednu ili dvije podzemne garaže). Mijenjanje rasporeda te prenamjena prostora (pr. rušenje pregradnih zidova ili stavljanje novih i sl.) je moguća u dogovoru s najmodavcem.

Prostor je trenutno u postupku pražnjenja, međutim postoji mogućnost korištenja uređaja i namještaja koji je ostao. Također, budući da je prostor većinu vremena služio u ugostiteljskoj djelatnosti ima za to sve potrebne dozvole te provedene sustave ventilacija koje može koristiti budući najmoprimac.

Parkirna mjesta se nalaze u blizini i uvijek su dostupna. Poslovni prostor ima pristup na tri strane – sa glavne prometnice, sa stražnje strane te dostavni pristup kroz podzemne garaže.

Dokumentacija uredna!

 

CIJENA NAJMA: za 82,14 m2 - 600 EUR/mj. + režije

                             za 102,66 m2 - na upit EUR/mj. + režije

                           za 123,4 m2 - na upit EUR/mj. + režije

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 003-131
Cijena: 600 € (0 €/m2)
Mjesto: Zadar
Naselje: Voštarnica
Površina: 82.00 m2
Površina zemljišta: 0.00 m2
Godina izgradnje:
Kat: suteren + prizemlje / basement + ground floor
Pogled na more: ne
Parking: da
Garaža: da
Energetski certifikat: -
Grijanje: klima uređaj