KAMENA KUĆA + POMOĆNI OBJEKT - UGLJAN!

Prodaje se kompletno renovirana KAMENA DVOJNA KUĆA sa zemljištem i POMOĆNIM OBJEKTOM, ukupne stambene površine 130m2, te 60m2 površine pripadajućeg zemljišta.

 

LOKACIJA: Otok Ugljan, mjesto Ugljan. Udaljenosti 150m od mora i samog centra mjesta. Parking vozila i pristup na glavnu ulicu.

 

GLAVNA GRAĐEVINA: sastoji se od 3 etaže, sa sveukupno 2 samostalne stambene jedinice. Jedinice su kompletno preuređene i potpuno namještene te spremne za korištenje (iznajmljivanje kao apartmani i slično).

U prizemlju se nalazi jedna stambena jedinica, površine 36m2, a sastoji se od ulaznog hodnika, kuhinje s boravkom, dvije spavaće sobe, te kupatila i spreme ispod stubišta.

Na 1. katu i potkrovlju, nalazi se druga duplex stambena jedinica, površine 62m2, a koja se sastoji od vanjskog ulaza/terase, ulaznog hodnika, kuhinje s dnevnim boravkom spavaće sobe i kupatila, dok u etaži potkrovlja imamo još dvije spavaće sobe i kupatilo.  

Zgradu je izvedena na način da je moguće etažirati te odvojiti stambene jedinice posebno.

 

POMOĆNA GRAĐEVINA: kompletno novo izgrađena i uređena sastoji se od velikog prizemnog dijela dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonicom i kupatilom te malog potkrovlja.

 

- Cijela građevina je obnovljena i oblikovana kamenom  i kamenim detaljima – ručni rad
- U cijeloj građevini svi prostori su kompletno opremljeni namještajem te su ugrađeni materijali održavani i u dobrom stanju (masivni parketi i podovi stubišta od bijelog kamena i keramičkih pločica)
- nova PVC stolarija u boji drva

Kuća ima klimatizaciju za sve prostore.

 

Blizina trgovina, banke, pošte, vrtića i svih ostalih urbanih cjelina u neposrednoj blizini.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 001-9
Cijena: 189.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Ugljan
Naselje: Ugljan
Površina: 130.00 m2
Površina zemljišta: 60.00 m2
Godina izgradnje: 2013
Kat:
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: struja + klime