Maslenica, katnica s garažom i velikom okućnicom

Prodaje se kuća katnica u Maslenici, Općina Jasenice. Kuća je izgrađena na  zemljištu površine 640 m2. Sastoji se od dvije etaže, te može ukupno primiti 20 osoba, tj. u kući ima 20 ležajeva raspoređenih na prizemlju i katu. Prizemlje se sastoji od nekoliko prostorija koje su izvedene na način da svaka ima zasebni ulaz s vanjske strane, a sadrži dvije zasebne kuhinje s dnevnim boravcima i blagovaonicama, spremište, jednu spavaću sobu te zajedničku kupaonicu u sklopu prizemlja. Grijanje je omogućeno na peć na drva.
Natkriveno stubište vodi na prvi kat kuće gdje se nalazi natkrivena terasa s pogledom na more. Na istom katu smještena su tri studio apartmana te jedna trokrevetna soba (bračni krevet i krevet za jednu osobu), a hodnik izlazi na drugu natkrivenu terasu. Sve jedinice su klimatizirane.
Okućnica je velika i uređena zasađenim cvijećem i mediteranskim raslinjem. U dvorištu se nalazi zidani roštilj s natkrivenom sjenicom te garaža za jedan automobil u sklopu koje se nalazi spremište te vanjski tuš. U sklopu dvorišta ima dovoljno mjesta za parking 10-ak automobila.
Kuća se nalazi u naselju, ima pristup s asfaltirane prometnice, u blizini je svih sadržaja potrebnih za svakodnevicu, poput trgovine, škole, pošte, zubne ambulante te ambulante opće medicine i sl., sve u krugu od oko 200 m. Od mora je udaljena oko 500m.
Maslenica je mirno mjesto za život i odmor, daleko od svakodnevne gužve i užurbanog života. Od Zadra je udaljena otprilike 25 km. Obala je uređena šetnicama, a plaže su velikim dijelom uređene s plitkim prilazima moru. Svega nekoliko kilometara dalje nalazi se ulaz na autocestu A1 Zagreb-Split, te Jadranska magistrala. Za avanturiste i ljubitelje prirode ovo je pravo mjesto jer se u blizini nalaze Nacionalni park Paklenica, Tulove grede (krški fenomen na Velebitu), kanjon rijeke Zrmanje (rafting), uz mnogo uređenih biciklističkih staza i drugih atrakcija.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-126
Cijena: 309.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Maslenica
Naselje: Maslenica
Površina: 270.00 m2
Površina zemljišta: 640.00 m2
Godina izgradnje:
Kat:
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: da
Energetski certifikat: -
Grijanje: klima, peć na drva