Novigrad, dvosobni apartman sa studijem, etaža obiteljske kuće

Prodaje se stan u Novigradu, smješten u prizemlju obiteljske kuće katnice.
Površina stana je 60 m², a sastoji se od hodnika, kuhinje s blagovaonom, dnevnog boravka, kupaonice, dvije spavaće sobe i balkona (9,5 m²). Pred ulazom je manje popločano dvorište. Stan je 2008. potpuno renoviran i sav namještaj kupljen 2016. uključen je u cijenu.
U suterenu se nalazi dodatna prostorija površine 11 m² s WC-om i velikom terasom pred ulazom, koja se može opremiti kao studio apartman.
Kuća se nalazi u blizini osnovne škole, pošte, ambulante i svih potrebnih sadržaja, a od mora i rive udaljena je svega 120 m.

Novigrad je gotovo najslikovitiji dalmatinski gradić smješten u uskom i dugom zaljevu Novigradskog mora, nastao na ostacima tvrđave na vrhu brijega s kojeg se spušta prema moru. U najvećoj mjesri sačuvao je srednjovjekovni graditeljski izgled. U Novigradsko more ulijeva se rijeka Zrmanja pa je ono bogato ribom i školjkama.
Pored dviju uređenih šljunčanih plaža, novigradska obala obiluje malim uvalama u sjeni tamarisa.
Novigrad je mjesto za one koji žele uživati u mirnom odmoru daleko od gradske vreve, s mogućnošću uživanja u raftingu i vožnji kajakom na Zrmanji te posjeti nacionalnim parkovima.
 

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 006-411
Cijena: 95.000 € (1.335 €/m2)
Mjesto: Novigrad
Naselje: Novigrad
Površina: 71.13 m2
Površina zemljišta: 0.00 m2
Godina izgradnje: 1966., potpuno obnovljena 2008.
Kat: prizemlje
Pogled na more: ne
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: E
Grijanje: električne grijalice