Voštarnica, dvoetažni poslovni prostor sa stanom - 120 m2

Prodaje se poslovni prostor na atraktivnoj lokaciji uz glavnu prometnicu i u blizini svih potrebnih sadržaja (dućana, škola, fakulteta, banka...).


Smješten u prizemlju stambeno-poslovnog nebodera i čine ga dvije etaže po 60 m2. Zajednički ulaz spaja obe etaže no postoji mogućnost otvaranja novog ulaza na dvije strane objekta kako bi etaže bile u potpunosti odvojene.


Donju etažu čini uređeni kozmetički salon koji trenutno nije u funkciji, dok je gornja etaža preuređena u stambene svrhe. Kozmetički salon čine predsoblje s recepcijom, dvije prostorije trenutno namijenjene primanju klijenata, ostava i sanitarni čvor odnosno wc.


Stepenice vode na gornju etažu i uvode u predsoblje, iza čega slijede prostrana spavaća soba, hodnik, kuhinja s blagavaonicom i dnevnom sobom, te odvojeni wc i kupaonica.


Obe etaže su jako osvijetljene zahvaljujući velikim prozorima u svakoj prostoriji. Prostorije su klimatizirane. Svaka etaža posjeduje svoje brojilo za struju dok je brojilo za vodu zajedničko i dijeli se po članovima. Parkiralište je omogućeno u dvorištu iza nebodera.


Prostor se nalazi na frekventnoj poziciji i u potpunosti je uređen i spreman za useljenje. Zbog svoje pozicije bio bi pogodan za razne djelatnosti kao što su obrti, ordinacije, uredi, uslužne i ugostiteljske djelatnosti i sl...

Postoji mogućnost najma samo donje etaže.

 

Dokumentacija uredna.

 

CIJENA: 199.000 EUR

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 003-1
Cijena: 199.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Zadar
Naselje: Voštarnica
Površina: 120.00 m2
Površina zemljišta: 0.00 m2
Godina izgradnje:
Kat:
Pogled na more: ne
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: klima uređaj