Vila u turističkom resortu - VILLA PRINCESS

Cijena na upit - lijepo molim da kontaktirate agenciju

 

Villa Princess je objekt u nizu izgrađen u turističkom resortu u stoljetnoj borovoj šumi. Smještene su na samoj plaži, od mora udaljene samo nekoliko metara. Sastoji se od dvije spavaće sobe, kupaonice, WC-a, kuhinje i dnevnog boravka te terase s koje se pruža pogled na cijelu uvalu. Vila je opremljena kućanskim aparatima i namještajem talijanskog minimalističkog stila. Moderna tehnologija uključuje električno podizanje roleta, prilagođavanje rasvjete, sustav rashlađivanja i grijanja, SAT-TV, Wi-Fi internet, telefon, podno grijanje u kupaonicama. Sustav inteligentnih soba omogućuje ekonomičnu potrošnju energije. Vila se nalazi svega 10 m od obale i ima vlastiti prilaz plaži koja ima bijelu zastavu - ekološki simbol koji jamči čisto more, plaže, morsko dno i kopnene vode u svrhu zaštite života u njima. 
Svi vlasnici vila mogu koristiti brojne sportske terene i dodatne sadržaje kao što su vanjski i unutarnji bazen, sauna, vanjski i unutarnji fitness, kozmetički tretmani, masaže... Naselje nudi bogatu gastronomsku ponudu - dnevni restoran, talijanski restoran i pizzeriju, slastičarnicu, coctail bar na samoj plaži, restoran za jela po narudžbi...
Kupcima se nudi jedinstvena prilika da budu vlasnici nekretnine unutar turističkog resorta, gdje im je na raspolaganju niz hotelskih usluga i sadržaja. U njihovoj odsutnosti vila će se iznajmljivati gostima tako da vlasnici mogu očekivati i povrat dijela uloženih sredstava.

Za više informacija, molimo zvati na 099 325 2763.

 

 

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 006-72
Cijena: 100 € (0 €/m2)
Mjesto: Biograd na Moru
Naselje: Crvena Luka
Površina: 69.00 m2
Površina zemljišta: 0.00 m2
Godina izgradnje: 2013.
Kat: visoko prizemlje
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: sustav grijanja i hlađenja, podno grijanje u kupaonici