Vila u turističkom resortu - VILLA ROYAL

Cijena nekretnine na upit - lijepo molim da kontaktirate agenciju

 

Villa Royal je dvojni objekt izgrađen u turističkom resortu u stoljetnoj borovoj šumi.  Smještena je na samoj plaži, od mora udaljena samo nekoliko metara. Sastoji se od dvije spavaće sobe, kupaonice, WC-a, kuhinje i dnevnog boravka te terase s koje se pruža pogled na cijelu uvalu. Vila je kompletno namještena i opremljena. Moderna tehnologija uključuje električno podizanje roleta, prilagođavanje rasvjete, sustav rashlađivanja i grijanja, SAT-TV, Wi-Fi internet, telefon, podno grijanje u kupaonicama, a sustav inteligentnih soba omogućuje ekonomičnu potrošnju energije. Vila ima direktan prilaz plaži.
Svi vlasnici vila mogu koristiti brojne sportske terene i dodatne sadržaje kao što su vanjski i unutarnji bazen, sauna, vanjski i unutarnji fitness, kozmetički tretmani, masaže... Naselje nudi bogatu gastronomsku ponudu - dnevni restoran, talijanski restoran i pizzeriju, slastičarnicu, coctail bar na samoj plaži, restoran za jela po narudžbi...
Kupcima se nudi jedinstvena prilika da budu vlasnici nekretnine unutar turističkog resorta, gdje im je na raspolaganju niz hotelskih usluga i sadržaja. U njihovoj odsutnosti vila se može iznajmljivati gostima tako da vlasnici mogu očekivati i povrat dijela uloženih sredstava.

Za više informacija, molimo zvati na 099 325 2763.

 

 

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 006-71
Cijena: 100 € (0 €/m2)
Mjesto: Biograd na Moru
Naselje: Crvena Luka
Površina: 72.28 m2
Površina zemljišta: 0.00 m2
Godina izgradnje: 2013.
Kat: prizemlje
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: sustav grijanja i hlađenja, podno grijanje u kupaonici