BIBINJE - STAMBENO-POSLOVNI KOMPLEKS

Prodaje se stambeno-poslovni kompleks smješten na samom ulazu u Bibinje.
Građen je u razdoblju od 1976. do 1995. na zemljištu površine 1059 m².
Kompleks se sastoji od tri međusobno spojene stambeno-poslovne zgrade koje, bez obzira na sadašnju namjenu, pružaju velike mogućnosti uređenja – motel, hostel, salon automobila, trgovina…
U prvoj zgradi nalazi se peterosobni dvoetažni stan i nedovršeno potkrovlje s velikom terasom, a u prizemlju automehaničarska radiona s uredskim prostorijama koje je moguće urediti kao stan.
U prizemlju srednje zgrade nalazi se poslovni prostor površine oko 185 m² u kojoj su automehaničarska radiona, tri skladišta i dva sanitarna čvora. Natkriveno stepenište vodi na kat na kojem su dva stana – dvosobni i jednosobni s velikom terasom s pogledom na more, a u potkrovlju su dvije garsonjere i jedan jednosobni stan.
U trećoj zgradi je poslovni prostor od oko 67 m² (radiona s dva spremišta), uredski prostor (26 m²) i na katu dvosobni stan (112 m²). Svi stanovi su kompletno namješteni i uspješno se iznajmljuju.
Objekt je smješten uz glavnu prometnicu i vrlo je lako pristupačan. Svega 450 m udaljen je od mora, nekoliko kilometara od Gaženice i Zadra, a u blizini je i poslovne zone Lonići-Bibinje i marine Dalmacija.
 

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 006-323
Cijena: 3.900.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Bibinje
Naselje: Bibinje
Površina: 1200.00 m2
Površina zemljišta: 1059.00 m2
Godina izgradnje: 1976-1995
Kat:
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: da
Energetski certifikat: -
Grijanje: centralno grijanje, klima uređaj