SNIŽENO - PRILIKA: DVOJNA KUĆA sa DVORIŠTEM i GARAŽOM – STANOVI, ZADAR!

Prodaje se uređena dvojna katnica sa velikom okućnicom i garažom na odličnoj gradskoj lokaciji. 
Građevina se sastoji od dvije etaže (prizemlje + kat), ukupne stambene površine cca 125m2 na cca 250m2 ograđene i vrlo uređene okućnice. 

 

Na prizemlju se nalazi garaža površine 23m2, uređeni dio spremišta ostave, komin, te ulazno stubište za kat gdje se nalazi stambeni prostor. Stambeni prostor jediniceje sa tri spavaće sobe, kupatilo, velikim komfornim dnevnim boravkom, dvije natkrivene terase te velikim prostorom kuhinje i blagovaonice sa špajzom.
Stambeni prostor je orijentiran na južnu i sunčanu stranu koja osigurava cjelodnevnu veliku svijetlost i toplinu u cijelom stambenom prostoru.


Iz prostora stana na katu postoji krovišni ulaz na tavan koji služi kao spremište te se isti može dodatno urediti za stambene prostore.

 

Građevina i posjed su vrlo uredno održavani za potrebe cjelogodišnjeg stanovanja. Za grijanje/hlađenje kuća ima instalirane klima uređaje kao malu kotlovnicu kao centralno grijanje!


Okućnica je vrlo održavana gdje je njegovano puno zelenila (autohtonog bilja i zelenila) te ima vrhunsku malu oazu sa ribnjakom. Ogradni zidovi i posjed u potpunosti ograđen te svugdje su postavljene ograde. Pored garaže moguć je smještaj još 2 vozila na posjedu.

 

Lokacija je vrlo zgodna i jako frekventna, gdje se sami cetra grada na svega 5min pješice. Blizina glavne ceste te trgovina, centra, ambulante i svih ostalih urbanih cjelina u neposrednoj blizini.

Građevina ima sve dozvole te urednu vlasničku i ostalu dokumentaciju.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 001-159
Cijena: 170.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Zadar
Naselje: Zadar
Površina: 125.00 m2
Površina zemljišta: 250.00 m2
Godina izgradnje: 1970
Kat:
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: da
Energetski certifikat: -
Grijanje: struja (klimatizacija) + centralno grijanje