SVETI FILIP I JAKOV - DVIJE APARTMANSKE VILLE 30 M OD PLAŽE

Prodaju se dvije ville katnice u Svetom Filipu i Jakovu. Izgrađene su 2005. g. na zemljištu površine 1120 m², a ukupna stambena površina im je oko 800 m². Svaka zgrada sastoji se od podruma, prizemlja i kata. Obje ville imaju  podrum veći od 100 m² u kojem su smještene praona, ostava, prostorije za osoblje te zajednički dnevni boravak sa šankom. Na svakoj etaži su po dva apartmana veličine 70-80 m². Svaki apartman sastoji se od kuhinje s blagovaonom i prostranim dnevnim boravkom, dvije velike spavaće sobe, kupaonice, WC-a, hodnika i balkona od kojih neki imaju pogled na more. U apartmanima su po tri klima uređaja – u dnevnom boravku i svakoj sobi. U opremanju villa korišteni su najkvalitetniji materijali – granit, mramor, inox, a sva unutarnja stolarija i namještaj rađen je od drva trešnje.
Okućnica je uređena i ograđena, s parkingom i roštiljem.
Vile su smještene u prvom i drugom redu do mora – iz dvorišta se izlazi na put koji vodi do uređene pješčane plaže udaljene tridesetak metara.
Kupnja ovih visoko kategoriziranih vila (4 *) predstavlja isplativu investiciju s obzirom da ne zahtijevaju nikakvo dodatno ulaganje, a vrlo se uspješno iznajmljuju.
Sveti Filip i Jakov je turističko mjesto samo 3 km udaljeno od Biograda, a 25 km od Zadra. U njemu su svi sadržaji potrebni za ugodan odmor, ali i za svakodnevni život: trgovine, restorani, ljekarna, osnovna škola... Turistička predsezona započinje tradicionalnim sajmom cvijeća u travnju, a tijekom sezone mjesto obiluje zanimljivim događanjima. Pješčane i šljunčane plaže protežu se od Svetog Filipa i Jakova pa sve do Biograda s kojim je povezan i šetnicom.

Za više informacija, molimo zvati na 099 325 2763.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 006-318
Cijena: 2.000.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Sveti Filip i Jakov
Naselje: Sveti Filip i Jakov
Površina: 800.00 m2
Površina zemljišta: 1120.00 m2
Godina izgradnje: 2005
Kat:
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: klima uređaj