PRILIKA: PRIDRAGA - KATNICA 160m2 - 2.s.j. - 200m od mora!

Prodaje se uređena katnica sa velikom okućnicom na vrlo mirnoj lokaciji u predjelu Čuskijaš u Pridrazi, udaljenosti svega 200m od mora.
Građevina ima tri etaže (suteren + prizemlje + kat) ukupne stambene površine cca 160m2 na 550m2 ograđene i vrlo uređene okućnice. 

U suterenu građevine imamo veliku garažu (vešeraj/ostava).
Na prizemlju se nalazi jedna stambena jedinica površine od preko 60m2 koja se sastoji od velike terase sa pogledom na more, sa kamenim kominom, iz kojeg se dalje stupa u centralni prostor dnevnog boravka sa blagovaonicom i kuhinjom, te tri spavaće sobe i kupatilo.
Na katu građevine na koje se dolazi vanjskim odvojenim stubištem, nalazi se potkrovlje koje je za sada još ne uređeno te se sa malim ulaganjima može pretvoriti u drugu stambenu jedinicu površine 60m2. Krovište je u potpunosti adaptirano prije dvije godine! 

Građevina i posjed su vrlo uredno održavani za potrebe cjelogodišnjeg stanovanja. Za grijanje/hlađenje kuća ima instaliran klima uređaj kao i peć na kruta goriva! Svi kompletni fasadni otvori su gotovo novi te su postavljene mrežice za zaštitu od insekata.
Okućnica je vrlo održavana gdje je njegovano puno zelenila (smokve, masline itd.) te ima mali vrt. Ogradni zidovi i posjed u potpunosti ograđen te svugdje su postavljena inox ulazna vrata. Pored garaže (natkrivenog parkinga), moguć je smještaj 3-4 vozila na i pored posjeda.

Lokacija je vrlo zgodna, jer je mirna i na uzvisini mjesta, a opet relativno vrlo blizu same plaže, udaljenosti svega 200m od mora i plaža, Blizina glavne ceste te trgovina, centra, ambulante i svih ostalih urbanih cjelina u neposrednoj blizini.

Građevina ima pravomoćno rješenje o izvedenom stanju te urednu vlasničku i ostalu dokumentaciju.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 001-157
Cijena: 120.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Pridraga
Naselje: Pridraga
Površina: 160.00 m2
Površina zemljišta: 550.00 m2
Godina izgradnje: 2000
Kat:
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: da
Energetski certifikat: C
Grijanje: struja i drvena peć