KOŽINO - Kuća 200m2 sa stanom(70m2) i 4 apartmana - 200m do plaže

Prodaje se kuća dvokatnica na vrhunskoj lokaciji s jednim četverosobnim stanom i 4 jednosobna apartmana (dva po 35m2 i dva po 30 m2), kuća je ukupne površine 200 m2 a napravljena je na parceli površine 830m2.

 

GRAĐEVINA:
Sastoji se od četiri etaže (Podruma, Prizemlja + Dva Kata.) na kojima su raspoređene stambene jedinice koje sve funkcioniraju samostalno.
Podrum (20m2) služi kao spremište.
Stan na prvom katu je površine 70m2 sa tri spavaće sobe, radnom sobom,  kuhinjom, blagovanicom, dnevnim boravkom i dvije kupaonice.  Uz taj stan koji se koristi za stanovanje cijele godine u kući su još četiri apartmana dva u prizemlju (svaki površine 35m2) i dva na drugom katu, (svaki površine 30m2), koji se  koriste u turističke svrhe ( za iznajmljivanje). Također postoji mogućnost spajanja po 2 apartmana u jedan veći kao što su vlasnici napravili na prvom katu te bi time dobili tri stana.
Svaki apartman sastoji se od jedne spavaće sobe, kupaonice, kuhinje, dnevnog boravka sa blagovaonicom i terase.

Kuća je kompletno uređena, dvorište, parking,  fasada, alu-pvc stolarija, inox ograda,  stan te svaki apartman imaju bar po jedan balkon, svaki sa pogledom na more. 

Apartmani su potpuno namješteni (klim, tv, svi kućanski aparati...)
Kuća je udaljena  od plaže zračne linije 200m, (pješačenja 290m).


LOKACIJA:
Kuća je smještena u Kožinu kod Zadra (predio Sveti Petar). Kožino je naselje u sastavu Grada Zadra, u Zadarskoj županiji, smješteno 10 km sjeverno od centra Zadra, između Dikla i Petrčana s velikim brojem moderno uređenih vila i apartmana. Dobro je prometno povezano s cijelim područjem. U Kožinu stanovništvo se bavi poljoprivredom ali zadnjih desetak godina i turizmom .Kožino je idealna destinacija za one koji žele provesti miran obiteljski odmor. Poznato je po svojim prirodnim šljunčanim i pješčanim plažama s čistim morem okruženim mediteranskom vegetacijom. 


Sva dokumentacija je uredna (građevinska, uporabna, vlasništvo 1/1) , svaki apartman ima zaseban ulaz, te vlastito parkirno mjesto.
 

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 001-199
Cijena: 445.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Kožino
Naselje: Kožino
Površina: 200.00 m2
Površina zemljišta: 830.00 m2
Godina izgradnje:
Kat:
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: Klima i radijatori