ATRAKTIVNI APARTMAN, 38m2 PRVI RED DO MORA – KRAJ, OTOK PAŠMAN!

 

Na prodaju jednosobni apartman/stan u višestambenoj zgradi na vrhunskoj i iznimnoj poziciji, neposredno uz plažu u mirnoj uvali.

 

Apartman se nalazi na drugom katu te je sjevero-istočne orijentacije odnosno gleda na more. Ukupna površina apartmana je ima 38m2 te se sastoji od ulaza/predsoblja, spavaće sobe, kupaonice, dnevnog boravka isa kuhinjom i blagovaonicom, te lođe.

 

Pri planiranju stana naglasak je bio na funkcionalnom rasporedu prostorija i što većoj iskoristivosti stambenog prostora.

 

Zgrada je trenutno u izgradnji te je planirani završetak u rujnu 2020. godine.

Zgrada je  vrlo moderno dizajniranirana, s predviđenom vrlo kvalitetnom termoizolacijom visoke energetske učinkovitosti.

 

Stan moguće dobiti u 'roh-bau' izvedbi ili opremljen sa visoko kvalitetnim materijalima i opremom kao što su protuprovalna i protupožarna ulazna vrata, parket od prirodnog drva 1. klase, visoko kvalitetna keramika 1. klase i moderna sanitarna oprema te visokoučinkoviti i štedljivi multi-split inverter A+ klima uređaj za grijanje i hlađenje.

 

Stan ima ima vlastito mjerilo za vodu i struju, te će biti izvedeni priključci na mjesnu telefonsku liniju. Kupcu će se omogućiti preinake unutar stambenog prostora do određene faze izgradnje sa ciljem što veće usklađenosti sa željama i potrebama.

 

Okoliš se već uredio dijelom kao ukrasni vrt i dječje igralište, a dijelom kao parkirališna površina. Kupac je obvezan kupiti parkirno mjesto, a u ponudi su vanjska i untarnja garažna parkirna mjesta te ostave.

 

Trenutno je faza završnih radova, planirano dovršenje ljeto / rujan 2020.


 

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 002-3
Cijena: 98.800 € (2.600 €/m2)
Mjesto: Kraj
Naselje: Kraj
Površina: 38.00 m2
Površina zemljišta: 0.00 m2
Godina izgradnje:
Kat:
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: A+
Grijanje: Klimatizacija