Sv. FILIP I JAKOV - KUĆA S TRI STAMBENE JEDINICE - 210m2

PRILIKA - Prodaje se samostojeća kuća u Svetom Filipu i Jakovu sa prekrasnim pogledom na more i otoke. Kuća je građena na terenu s blagim nagibom pa i etaža suterena ima odličan pogled.

Kuća se sastoji od tri stambene jedinice smještene na etaži prizemlja i prvog kata te garaže i podruma smještenih u suterenu. 

Sva tri stana imaju zaseban ulaz sa stražnje strane kuće.
Stan na etaži prizemlja je kompletno dovršen, opremljen  i useljiv, dok su stanovi na prvom katu u roh bau fazi kao i cijela etaža suterena. Sve su instalacije provedene – gradski vodovod, električna i telefonska mreža, priključak za Internet, instalacija za struju je za svaki stan posebno izvedena.

Stan u prizemlju sastoji se od ulaznog hodnika (2,24 m2), dvije spavaće sobe (svaka od oko 10 m2), kuhinje (8,70 m2), dnevnog boravka i blagovaonice (23,76 m2), kupaonice (3,78 m2), natkrivene terase (24,84 m2 x0.75 = 18,63m2) i stubišta (10,13 m2). Iz dnevnog boravka i kuhinje se izlazi na terasu s koje se pruža pogled na more i otok. U dnevnom boravku je peć na drva koja je dovoljna da zagrije cijeli stan. Stan bez zajedničkih prostora i stubišta ima 77,06 m2.

Na prvom katu su dva zasebna stana koji su u roh bau fazi. Oba stana su zamišljeni kao garsonijere, svaki sa svojom kuhinjom+blagovaonicom+spavaćom sobom, odvojenom kupaonicom te terasom s prekrasnim pogledom na Sveti Filip i Jakov te more i otoke. Moguće je izvesti grijanje na isti dimnjak ili dodati nova dva zasebna.
Sva stolarija je izvedena najnovijim PVC profilima. Veći stan je površine 38,44 m2 a manji je 32,57 m2, ali budući su još uvijek nedovršeni, moguće ih je i po želji spojiti u jedan dvosobni stan od 71 m2 neto.
Kuća sveukupno ima 209,69 m2 neto iskoristive površine. Izgrađena je na parceli površine 585 m2.

Okućnica je velika i uređena, s mjestom za parkiranje i do šest automobila. A u garažu je moguće parkirati još dva automobila. Ispred kuće je s južne i istočne strane vrt s voćkama i maslinama.
Kuća je u blizini svih potrebnih sadržaja za ugodan život – trgovine, dječji vrtić, osnovna škola, sportsko-rekreativni sadržaji, crkva... Do centra se može doći za svega petnaesetak minuta šetnje. Posebna prednost je smještaj u slabo prometnoj ulici, u mirnom okruženju obiteljskih kuća i vikendica.

Cijena: 230.000 EUR

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 007-4-M
Cijena: 230.000 € (1.000 €/m2)
Mjesto: Sveti Filip i Jakov
Naselje: Sveti Filip i Jakov
Površina: 209.69 m2
Površina zemljišta: 585.00 m2
Godina izgradnje:
Kat:
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: da
Energetski certifikat: -
Grijanje: Peć na drva