Biograd - Kumenat, restoran na plaži

Prodaje se restoran na vrhunskoj poziciji u Biogradu, prvi red uz more, na glavnoj plaži turističkog naselja Kumenat. Izgrađen je po najvišim standardima, opremljen sustavom za grijanje i hlađenje, vlastitom plinskom postajom te najkvalitetnijom opremom.
Poslovni objekt površine je 608 m2, a sastoji se od velike kuhinje, sanitarnog čvora, spremišta, šanka, velike sale i otvorene terase. Kapacitet restorana je 300 osoba. U potkrovlju površine 230 m2 može urediti vrhunski stan s pogledom na Pašmanski kanal i Kornate. Uz restoran se prodaju i dva studio apartmana koji se nalaze u prizemlju iza restorana.
U turističkom naselju nalazi se preko 150 apartmana, a u gornjem dijelu naselja stotinjak vila s tristo apartmana punih od svibnja do listopada. U blizini restorana su i tri auto-kampa. Na području od Kumenta prema Crvenoj Luci predviđena je gradnja tri hotela kao i uređenje šetnice. Sve ovo ukazuje kako je restoran na odličnoj lokaciji, a velika prednost je mogućnost dobivanja koncesije za plažu s molom neposredno ispred restorana.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 006-235
Cijena: 750.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Biograd na Moru
Naselje: Biograd
Površina: 656.00 m2
Površina zemljišta: 0.00 m2
Godina izgradnje: 2002
Kat:
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: sustav za grijanje i hlađenje