Borik - kuća s tri stana i velikim zemljištem

SNIŽENO - U atraktivnom dijelu Zadra (Borik) prodaje se kuća katnica izgrađena na terenu površine 850 m2. Bruto tlocrtna površina joj je 675 m2, a bruto korisna 562,44 m2. Sastoji se od suterena, prizemlja i kata. U suterenu je veliki prostor s kuhinjom i kupaonicom u kojem bi se mogla urediti dva apartmana.
U prizemlju su dva uređena i namještena stana. Jedan stan ima površinu od 67 m2 i sastoji se od hodnika, kuhinje s blagovaonom, dnevnog boravka, spavaće sobe i kupaonice. Kuhinja ima izlaz na terasu, dnevni boravak na lođu i terasu, a soba na balkon. Drugi stan površine 40 m2 sastoji se od predsoblja, kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, sobe i kupaonice, a dnevni boravak i soba imaju izlaz na terasu. Na katu je stan površine 125 m2 sa četiri spavaće sobe, kuhinjom, blagovaonom, dnevnim boravkom, kupaonicom, WC-om i hodnikom. Dnevni boravak i jedna soba imaju izlaz na balkone, kuhinja na terasu, a blagovaona i dvije sobe na lođu. Na kući je velika krovna terasa s izuzetnim pogledom na grad i more.
Uz kuću je podrum koji služi kao spremište i mogao bi se urediti kao dvoetažni apartman. Okućnica je velika i uređena, a iza kuće je parking za nekoliko vozila i veliko zemljište s maslinama na kojem bi se mogao izgraditi bazen.
Kuća je idealna za veću obitelj koja bi mogla ostvariti i dodatni prihod iznajmljivanjem stanova.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 006-184
Cijena: 590.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Zadar
Naselje: Borik
Površina: 562.00 m2
Površina zemljišta: 851.00 m2
Godina izgradnje:
Kat:
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: da
Energetski certifikat: D
Grijanje: klima uređaj i peć na drva