SNIŽENO: NOVOUREĐENA KUĆA SA ZEMLJIŠTEM – MEKA DRAGA - KRUŠEVO!

Na izvanrednoj lokaciji u mjestu Meka Draga, Kruševo, svega 150m od mora i pješčane plaže, prodaje se kuća na dvije etaže (prizemlje + kat) sa po jednim stanom / apartmanom na svakoj etaži od po 65m2, ukupne stambene površine 130m2.

 

Kuća je adaptirana te uređena 2015.god., te obnovljena sa vrhunskim materijalima i opremom. Kuća ima uređen posjed, novi bazen te se prodaje sa kompletnim namještajem kako i na slikama.

 

Svaki stan/apartman na etaži se sastoji od ulazne natkrivene terase, dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonicom, te kupatilom i dvije spavaće sobe. U posjedu se nalazi natkrivena terasa sa kominom (roštiljom) kompletno izvedeno kao autohtona kamen-drvo izvedba.

 

Kuća ima novu termo-fasadu (stiropor 8cm), te svaki apartman ima zasebno ugrađen klima uređaj.

 

Građevina ima pravomoćno rješenje o izvedenom stanju te je kompletna dokumentacija uredna.

Meka Draga je naselje unutar Kruševa - predjela grada Obrovca, smješteno na samom ušću rijeke Zrmanje. Zavučeno u zaljevu novigradskog mora, čini mjesto jako atraktivnim te idealnim mjestom za odmor i opuštanje. Neposredna blizina Nacionalnih parkova Paklenice i Parka Prirode Velebit i ušća Zrmanje su na svega 10tak min automobilom.

 

 

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 001-100
Cijena: 220.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Kruševo
Naselje: Meka Draga
Površina: 130.00 m2
Površina zemljišta: 100.00 m2
Godina izgradnje: 2010
Kat:
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: B
Grijanje: