Banj, otok Pašman, građevinsko zemljište s pogledom na more

Prodaje se građevinsko zemljište u naselju Banj na otoku Pašmanu, pravilnog oblika, smješteno na mirnoj lokaciji, otprilike 400 metara do centra mjesta, najbliže trgovine i lučice. Površina zemljišta iznosi 694 m2, a nalazi se na blagoj uzvisini što omogućuje lijepi pogled na more s terena, koje se nalazi na manje od 200 metara udaljenosti.

Banj je malo otočno mjesto na sjevernoj strani otoka Pašmana. Nalazi se između dvije trajektne luke, Preko i Tkon.

Smješteno je u bujnoj mediteranskoj šumi i makiji. S obližnjeg brežuljka Bokolj pruža se prekrasan panoramski pogled na mjesto i Pašmanski kanal sa sjeverne strane, a s južne na mnogobrojne otočiće i dio Kornatskog arhipelaga. More na ovom prostoru je među najčišćim na Jadranu jer se smjer morskih struja izmjenjuje nekoliko puta dnevno. U samom mjestu postoji pješčana i plitka plaža koja je pogodna za obitelji sa djecom.

Kroz cijeli otok se protežu pješačke staze što čini otok povoljnim za planinarenje i brdski biciklizam. Na uzvisinama se može uživati u panoramskom pogledu na okolicu, plaže, otočje,…

Otok Pašman je mostom povezan sa otokom Ugljanom, a sa Zadrom i Biogradom redovitim trajektnim linijama što ga čini lako dostupnim.

Za sve informacije i obilazak kontaktirajte nas na 099 322 1514.

 

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-677
Cijena: 111.040 € (0 €/m2)
Mjesto: Banj
Naselje: Banj
Površina: 694.00 m2
Površina zemljišta: 0.00 m2
Godina izgradnje:
Kat:
Pogled na more: da
Parking: ne
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: