Otok Pašman, kuća s dvije stambene jedinice i garažom, 70m od mora!

- NAVEDENA CIJENA JE SIMBOLIČNA, ZA INFORMACIJE O TOČNOJ CIJENI

MOLIMO KONTAKTIRATI AGENCIJU -

Prodaje se kuća katnica s dvije stambene jedinice i garažom, svega 70 m od mora, u naselju Banj na otoku Pašmanu. Sastoji se od prizemlja i kata. U prizemlju se nalazi stan čiji raspored čine kupaonica, hodnik, kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak i dvije spavaće sobe. Pred ulazom je djelomično natkriveni prostor za sjedenje. Vanjsko stubište vodi na kat gdje se nalazi drugi stan. Raspored prostorija na katu čine ulazni dio, kuhinja s blagovaonicom i dnevnim boravkom, kupaonica te dvije spavaće sobe, od kojih jedna ima i balkon s pogledom na more. Stan na katu je djelomično namješten. Ukupna stambena površina kuće je oko 152 m2. Ispod vanjskog stubišta nalazi se spremište od 4,50 m2. Na posjedu se nalazi i pomoćni objekt od ukupno 57 m2, a u naravi je garaža i konoba/spremišni prostor. Prilaz posjedu postoji sa dvije strane.

Ukupna bruto građevinska površina kuće i pomoćnog objekta je 226,69 m2. Površina zemljišta iznosi 638 m2.

Vanjska stolarija je PVC s griljama. Podne obloge su keramičke pločice i parket. Kuća je  klimatizirana sa ukupno 3 klima uređaja, a postoji i dimnjak. Kuća je vrlo očuvana i u izvrsnom stanju jer se godinama koristi samo u ljetnom periodu. U međuvremenu je djelomice renovirana. Odmah je useljiva. Prodaje se sa svim namještajem. Izvrsna prilika za investiciju u nekretninu za odmor. U neposrednoj blizini kuće se nalazi restoran, mjesna plaža, trgovina te caffe bar.

Banj je malo otočno mjesto na sjevernoj strani otoka Pašmana. Nalazi se između dvije trajektne luke, Preko i Tkon. Smješteno je u bujnoj mediteranskoj šumi i makiji. S obližnjeg brežuljka Bokolj pruža se prekrasan panoramski pogled na mjesto i Pašmanski kanal sa sjeverne strane, a s južne na mnogobrojne otočiće i dio Kornatskog arhipelaga. More na ovom prostoru je među najčišćim na Jadranu jer se smjer morskih struja izmjenjuje nekoliko puta dnevno. U samom mjestu postoji pješčana i plitka plaža koja je pogodna za obitelji sa djecom. Kroz cijeli otok se protežu pješačke staze što čini otok povoljnim za planinarenje i brdski biciklizam. Na uzvisinama se može uživati u panoramskom pogledu na okolicu, plaže i more. Otok Pašman je mostom povezan sa otokom Ugljanom, a sa Zadrom i Biogradom redovitim trajektnim linijama što ga čini lako dostupnim.

Za informacije o cijeni nekretnine te obilazak kontaktirajte nas na 099 322 1514.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-603
Cijena: 1.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Banj
Naselje: Banj
Površina: 227.00 m2
Površina zemljišta: 644.00 m2
Godina izgradnje:
Kat: 1
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: da
Energetski certifikat: -
Grijanje: Klima uređaj, električne grijalice