Atraktivna lokacija - Građevina sa 2 stamb,jed. i okućnicom - DRAGE!

Prodaje se uređena kuća sa pripadajućim zemljištem, ukupne stambene površine oko 160m2, te oko180m2 površine pripadajućeg zemljišta sa garažom, u 2. redu od mora udaljena svega 50tak metara!

GRAĐEVINA: sastoji se od ukupno 3 etaže, sa sveukupno 2 samostalne stambene jedinica dodatno sa suterenskim prostorom spremišta te garažom. Stambene jedinice su kompletno namještene i u uporabi, od kojih je jedan nedavno kompletno renovirana i namještena!

Sa pristupne ulice nalazi se samostalna garaža sa dodatnim natkritim prostorom za smještaj dva vozila, te se na posjedu dalje nalazi:
- U suterenu spremišna prostorija sa velikom vanjskom terasom
- U prizemlju se nalazi jedna stambena jedinica, površine oko 60m2, a sastoji se od ulazne natkrivene terase, jedne spavaće sobe, kupatila te, kuhinje s boravkom.
- na razini 1. Kata se nalazi vanjsko uređeno dvorište i terasa te spremišta, dok se stambena jedinica sastoji od kuhinje, blagavaonice sa dnevnim boravkom, kupatila, spavaće sobe te natkrivene terase sa vrhunskim pogledom na more i otoke.

Kuća ima klimatizaciju za sve prostore.
Vlasnička i ostala dokumentacija glasi na vlasnika!

LOKACIJA: Općina Pakoštane - mjesto Drage - naselje Dolaške Drage, pozicija kuće u drugom redu od mora - udaljena svega 50tak metara od plaže. Parking vozila i pristup na glavnu ulicu.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 001-118
Cijena: 270.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Drage
Naselje: Drage
Površina: 160.00 m2
Površina zemljišta: 180.00 m2
Godina izgradnje:
Kat:
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: da
Energetski certifikat: -
Grijanje: