Ražanac, dva apartmana s pogledom na more - 125m2

Na prodaju je kat kuće smješten u Ražancu, mjestu pogodnom za odmor i opuštanje. Kat čine dva apartmana s ukupnom površinom od 125m2. Jedan apartman je dvosoban i sastoji se od kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom, dvije udobne spavaće sobe, lijepo uređene kupaonice te prostranog balkona. Drugi apartman je jednosoban i nudi jednu spavaću sobu s izlazom na balkon, funkcionalnu kuhinju s blagovaonicom i dnevnim boravkom, također s izlazom na balkon, hodnik i toalet. Nekretnina je idealan izbor za velike obitelji koje ljetuju zajedno. Na ovaj način mogu uživati u druženju, a opet se odmoriti u svom prostoru kada to požele.

Dostupan je i drugi kat s jednakom površinom i rasporedom prostorija. Kat je na visokom prizemlju, ali u naravi je u visini prvog kata. Svaki kat ima svoj ulaz kao i po dva pripadajuća parkirna mjesta. Brojila struje su odvojena. Iznimno velik potencijal nekretnine se očituje u mogućnostima koje će budući vlasnik moći iskoristiti: zadržati postojeće stanje ili odlučiti o preuređenju u jedan prostrani stan s tri spavaće sobe, velikim dnevnim boravkom, blagovaonicom, kuhinjom, dvije kupaonice i dva balkona. U svakom slučaju, nekretninu će moći koristiti za vlastite potrebe ili dati u turistički najam.

Jedna od karakteristika ove nekretnine je mirna lokacija gdje je ugodnost i privatnost zajamčena. Uz pogled na more, kojeg imaju oba kata, budući kupac će uživati u jutarnjoj kavi ili mirnoj večeri. Udaljenost od mora je 500 metara. Dokumentacija je uredna. Za više informacija, kontaktirajte nas na 099 393 6040.

 

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 005-88
Cijena: 235.000 € (1.880 €/m2)
Mjesto: Ražanac
Naselje: Ražanac
Površina: 125.00 m2
Površina zemljišta: 0.00 m2
Godina izgradnje: 2013
Kat: 2
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: Klima uređaj, grijalice na struju