Posedarje, kuća s 5 stanova, prvi red do mora!

Posedarje, kuća na prodaju, prvi red do mora, izgrađena na zemljištu od 843 m2.

Kuća ima podrum, prvi i drugi kat, ukupno 350 m2 stambene površine i 5 stambenih jedinica. Prizemlje sadrži jedan stan sa četiri spavaće sobe, dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom te kupaonicu. Prvi i drugi kat sadrže po dva jednosobna stana. Stanovi na prvom i drugom katu imaju velike terase s prekrasnim otvorenim pogledom na more!

U dvorištu ispred kuće se nalazi pomoćni objekt od 62 m2 koji se može koristiti u svrhu ljetne kuhinje, a iza kuće se nalazi garaža od 38 m2. Ispred kuće se može izgraditi i bazen. Posjed je ograđen zidom. Izvrstan potencijal za uređenje kuće s apartmanima i bavljenje turizmom!

U neposrednoj blizini nalazi se mjesna plaža. Najbliža trgovina udaljena je samo 200-tinjak metara od kuće.

Posedarje je naselje smješteno na obali Novigradskog mora, a vrlo blizu autocesti, što putovanje u to mjesto čini jednostavnijim i bržim. Brojne plaže, šljunčane, pješčane i kamene ga čine zanimljivom turističkom destinacijom, a u samom centru naselja se može pronaći sve što je potrebno za svakodnevicu i ugodan turistički odmor; brojne trgovine, restorani, cafe barovi, ambulanta opće medicine i hitna pomoć, pošta, itd.

Za sve informacije i obilazak kontaktirajte nas na 099 322 1514.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-634
Cijena: 599.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Posedarje
Naselje: Posedarje
Površina: 350.00 m2
Površina zemljišta: 843.00 m2
Godina izgradnje:
Kat:
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: da
Energetski certifikat: -
Grijanje: