Diklo, samostojeća kuća s 2 komforna stana, 80 m od mora!

Prodaje se samostojeća kuća katnica u Diklu, udaljena svega 80-ak m od mora. Kuća se sastoji od prizemlja i kata, ukupno dvije stambene jedinice, te manjeg spremišta. Izgrađena je na zemljištu površine 222 m2. Ukupna neto stambena površina stanova iznosi 158,37 m2.

Stan na prizemlju sadrži hodnik, dnevni boravak, kuhinja s blagovaonicom, kupaonicu te dvije spavaće sobe. Stanu se pristupa preko vanjske natkrivene terase. Vanjsko stubište vodi na kat gdje se nalazi drugi stan koji također sadrži hodnik, kuhinju s blagovaonicom, kupaonicu te tri spavaće sobe i terasu. Kuća je u vrlo dobrom stanju i uz eventualne manje zahvate odmah useljiva. Stolarija je od PVC materijala s roletama. Odlična prilika za investiciju u nekretninu za odmor, udaljenu samo nekoliko koraka od mora i plaže!

Diklo je naselje poznato po vilama i privatnim pansionima, samo par kilometara udaljeno od centra grada Zadra, sa lijepim šljunčanim plažama opremljenim raznim sadržajima za zabavu i rekreaciju, te ostalim potrebnim sadržajima, što ga čini idealnim mjestom za život i odmor.

Za sve informacije i obilazak kontaktirajte nas na 099 322 1514.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-633
Cijena: 290.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Zadar
Naselje: Diklo
Površina: 160.00 m2
Površina zemljišta: 222.00 m2
Godina izgradnje:
Kat: 1.
Pogled na more: ne
Parking: ne
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: Klima uređaj, električne grijalice