Kožino, katnica s bazenom u blizini mora

Prodaje se lijepa katnica s bazenom u Kožinu, na odličnoj lokaciji, samo 150 metara od mora i plaže. Površina kuće iznosi 280 m2, a izgrađena je na zemljištu površine 414 m2. Sastoji se od suterena, visokog prizemlja te potkrovlja. Kuća je koncipirana na način da se može koristiti kao kuća s tri apartmana, ali kao i obiteljska kuća jer su etaže povezane unutarnjim stubištem, a imaju i ulaze izvana. U kući je ukupno 7 spavaćih soba.  Sve su klimatizirane. U prizemlju se nalazi i garaža te tehnička prostorija/ured. Iz soba te sa terasa pruža se lijepi pogled na more.

Kuća se prodaje kompletno namještena. Klimatizirana je s nekoliko klima uređaja, sveukupno 9 jedinica. Vanjska stolarija je od PVC materijala s roletama.

Okućnica je uređena dijelom sa travom i mediteranskim raslinjem, a dijelom popločanim dvorištem. U dvorištu se nalazi bazen sa sunčalištem te vanjski roštilj s prostorom za sjedenje. Izvrsna prilika za investiciju u nekretninu za odmor na odličnoj lokaciji, na samo nekoliko koraka udaljenu od mora i plaže.

Kožino je naselje s mnoštvom modernih vila i apartmana, smješteno svega 10 km sjeverno od Zadra. Broji oko 500 stanovnika i idealna je destinacija za turiste željne mira u malom mjestu pitome i prijateljske atmosfere. Oni koji teže čarima prirodne ljepote, ovdje će naći čisto more i plaže okružene mediteranskom vegetacijom, uz gostoljubivo društvo domaćeg stanovništva.

Za sve informacije i obilazak, kontaktirajte nas na 099 322 1514.

* PROVIZIJA ZA KUPCA IZNOSI 3% + PDV OD KUPOPRODAJNE CIJENE.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-632
Cijena: 650.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Kožino
Naselje: Kožino
Površina: 280.00 m2
Površina zemljišta: 414.00 m2
Godina izgradnje:
Kat:
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: da
Energetski certifikat: -
Grijanje: Klima uređaji