Novigrad, kamena villa u blizini mora

Kamena villa u izgradnji u Novigradu, u blizini mora, sa bazenom i panoramskim pogledom na more. Villa je u izgradnji, a sastoji se od prizemlja i kata. 
Prizemlje sadrži ulazni dio, kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak s pogledom na more i vanjski bazen, te zasebni toalet. Iz dnevnog boravka izlazi se na natkrivenu terasu s vanjskom ljetnom kuhinjom. S terase se pristupa vanjskom bazenu površine 32 m2 te sunčalištu. Prizemlje je unutarnjim stepeništem povezano s prvim katom na kojem se nalaze zajednička kupaonica i tri spavaće sobe, od kojih je jedna master spavaća soba s vlastitom kupaonicom i prostranom terasom.
Villa ima ukupno 154 m2 stambenog prostora, a izgrađena je na zemljištu veličine 523 m2.
Završetak gradnje očekuje se do lipnja 2023. godine. Fasada je termoizolirana te dodatno obložena prirodnim kamenom. Dizajnirana je u tradicionalnom dalmatinskom stilu. Okoliš će biti uređen travom i mediteranskim raslinjem. 
Prekrasan pogled na more i blizina mora čine ovu nekretninu odličnim odabirom, kako za odmor tako i za investiciju u turističko iznajmljivanje koje budućem vlasniku može donijeti značajan prihod.

Za sve informacije i obilazak kontaktirajte nas na 099 322 1514.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-607
Cijena: 430.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Novigrad
Naselje: Novigrad
Površina: 154.00 m2
Površina zemljišta: 523.00 m2
Godina izgradnje: 2022.
Kat: 1.
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: A
Grijanje: Klima uređaji