NOVOGRADNJA! Murvica, dvosobni stan s krovnom terasom - 74.18 m2

Prodaje se dvosobni stan na 2. i 3. katu u modernoj novogradnji u Murvici, samo par kilometara od Zadra. 

Lokacija se zgrade je mirna ali u blizini svih važni pratećih sadržaji potrebnih za svakodnevni život što ovu nekretninu čini idealnom investicijom za svakodnevni život ali i turističke svrhe.
Stan oznake S5 se nalazi unutar stambene zgrade sa samo 6 stambenih jedinica. Stan ima neto stambenu površinu 58.72 m2 te se sastoji od kupaonice, dvije spavaće sobe te otvorenog koncepta kuhinje i blagovaonice s dnevnom sobom i lođom na drugom katu, te krovne terase od 51.85 m2 na trećem katu. Stanu će pripadati 1 parkirno mjesto ispred zgrade. Sveukupna površina stana s parkirnim mjestom iznositi će 74.18 m2. 
Pri planiranju stana naglasak je bio na funkcionalnom rasporedu prostorija i što većoj iskoristivosti stambenog prostora. Zgrada je trenutno u fazi izgradnje te je useljenje planirano u proljeće 2023. godine.
Zgrada je moderno dizajniranirana, s vrlo kvalitetnom termoizolacijom visoke energetske učinkovitosti (stiropor fasada 10 cm). Stan će biti opremljen visokokvalitetnim materijalima i opremom te podnim grijanjem u kupaonici, dok će grijanje i hlađenje ostalih prostorija biti osigurano klima uređajima. Stan će imati vlastito mjerilo za vodu i struju, te PVC prozore sa troslojnim staklom i komarnicima. Ulazna vrata će biti protuprovalna i protupožarna.

...

CIJENA: 170.000 EUR
. . .
U ponudi je ukupno šest stambenih jedinica unutar iste stambene zgrade.  Za više informacija o slobodnim stanovima i njihovim cijenama slobodno nas kontaktirajte!

* Prednost za kupce: Prilikom kupnje ove nekretnine ne plaća se porez na promet nekretninama. *

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 003-485
Cijena: 170.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Murvica
Naselje: Murvica
Površina: 74.18 m2
Površina zemljišta: 0.00 m2
Godina izgradnje: 2023.
Kat: 2. + 3.
Pogled na more: ne
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: A
Grijanje: klima uređaj, podno grijanje