Bokanjac, samostojeća obiteljska kuća s velikom okućnicom, 2 garaže i pomoćnim objektom

Ekskluzivno pravo prodaje!

Prodaje se samostojeća visoka prizemnica smještena na mirnom predjelu Bokanjca u Zadru. Kuća se sastoji od podruma i visokog prizemlja te niskog potkrovlja, bruto tlocrtne površine od 66 m2. U visokom prizemlju se nalazi natkriveni ulaz, mali hodnik te dnevna soba s kuhinjom i blagovaonicom, dvije spavaće sobe te kupaonica. Iz kupaonice se pristupa potkrovlju. Grijanje i hlađenje riješeno je klima uređajem te s peći na drva.

Kući pripada još i dupla garaža bruto tlocrtne površine 24 m2 te pomoćni objekt bruto tlocrtne površine 32 m2 koji se sastoji od 3 prostorije a može služiti kao ljetna kuhinja. Kuću okružuje i vrlo velika okućnica od 857 m2. Kuća datira još prije 1968. godine ali je čvrste i kvalitetne gradnje. Trenutni vlasnik posjeduje i idejno rješenje za proširenje objekta. Prijedlozi idejnog rješenja dostupni su u galeriji slika nekretnine. Kuća ima osigurana 2 pristupna puta sa prometnice.

Kuća je svojom lokacijom idealna investicija za obitelj koja traži mir i komfor, ali jednako tako je i odlična investicija za investitora koji bi se bavio izgradnjom zgrada.

Dokumentacija je uredna i bez tereta, vlasništvo 1/1.

CIJENA: 245.000 EUR

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 003-472
Cijena: 245.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Zadar
Naselje: Bokanjac
Površina: 66.00 m2
Površina zemljišta: 857.00 m2
Godina izgradnje: prije 1968. / before 1968.
Kat: podrum/basement + v.prizemlje/semi gr.fl.
Pogled na more: ne
Parking: da
Garaža: da
Energetski certifikat: -
Grijanje: klima uređaj, peć na drva