Privlaka, kompleks s dvije potpuno renovirane kamene kuće i dvije stambene jedinice - 65 m2

Prodaje se kompleks s dvije renovirane i novonamještene kamene kuće smještene u mirnom predjelu mjesta Privlaka, nedaleko od Zadra i Nina. Kuće su starine koje datiraju još davne 1930. godine ali su potpuno renovirane početkom 2022. godine i potpuno novoopremljene sredinom 2022. godine i kao takve se prodaju.

Kompleks je idealan za provođenje ljetnih mjeseci jedne ili dviju obitelji. Kompleks je koncipiran na način da svaka stambena jedinica ima svoju privatnost a ujedino i mogućnost lake komunikacije. Oba dijela kompleksa imaju osiguran asfaltirani parking na dvorištu ispred prvog dijela kompleksa. Prvi dio kompleksa sastoji se od kuhinje s blagovaonicom, kupaonice, malog spremišta te dnevne sobe u prizemlju. Iz dnevne sobe izlazi se u ograđeno dvoriše gdje se nalaze i vanjske stepenice koje vode na kat gdje je smještena spavaća soba s kupaonicom i terasa koje pripadaju prvom dijelu kompleksa.

U drugi dio kompleksa može se doći dvorištem prvog dijela ili zasebnim ulazom s druge strane ulice. Drugi dio kompleksa čini jedna mala prizemna kućica koja je u naravi studio apartman i sastoji se od kuhinje s blagovaonom i spavaćim dijelom te kupaonice. Studio apartman također ima izlaz na ograđeno dvorište koje pripada samo tom dijelu kompleksa.

Grijanje i hlađenje obje stambene jedinice osigurano je s klima uređajima.  Oba dvorišta opremljena su vrtnom garniturom te imaju vanjske tuševe.

Kuća posjeduje Uporabnu dozvolu, vlasništvo je uredno (1/1) i bez tereta.

Kuća je svojom lokacijom idealna investicija za obitelj koja traži mir i odmor u ljetnom dobu godine. 

Kuća se nalazi otprilike 1 km od mora i centra mjesta.

CIJENA: 199.000 EUR

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 003-458
Cijena: 199.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Privlaka
Naselje: Privlaka
Površina: 65.00 m2
Površina zemljišta: 99.00 m2
Godina izgradnje: 1930.
Kat: prizemlje / ground floor + 1
Pogled na more: ne
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: